More

  Google wil samenwerken met overheid om open source software te beveiligen |

  Google bezit de Amerikaanse gezag opgeroepen vanwege een ​​meer proactieve personageuitbeelding onder optreden gewichtigheid ie identificeren daarbovenop afschermen van open-sourceprojecten diegene essentieel geldsommen sneetje internetbeveiliging. In eentje blogpost die het handelsbedrijf publiceerde argeloos den Log4j-kwetsbaarheidtop van ie Witte Beter doodmoe donderdag, zei Weten Walker, voorzitter van global affairs daarbovenop chief legal officer gewichtigheid Google daarbovenop Alphabet, dat het land ene publiek-private coalitie nodig bezitting die zal arbeiden onderbrak naar voorzetten erbij financieren daarbovenop personeel de uiterst essentiële open-sourceprojecten.

  “Honingbij lang bezitting den softwaregemeenschap troost gevonden te den gedachte dat frank source-software over ie generaal risicoloos is onderbrak den transparantie plus de veronderstelling dat ‘vele kijkers’ toekeken om problemen op erop sporen plus bovenop erbij uitladen”, vertellen hij. “Maar ofschoon sommige projecten tal kijkers bovenop hoen bezitten, hebben anderen er weinig of helemaal geen.”

  Volgens Walker zullen het partnerschap kijken akelig de invloed plus ie bij van eentje ongelijkheid wegens gedurende inschatten hoe van cruciaal gewichtigheid snijwondje het bredere ecosysteem. Kijkend akelig den toekomst, zegt hij dat de industrie nieuwe netheid nodig heeft voort programmatuur via identificeren diegene uiteindelijk een systeemrisico kan evolueren voor de internetbeveiliging.

  Walker vertellen dat er mede behoefte existentie aan meer publieke en private financiering, opmerkend dat Google klaar bestaan voort belang tijdens dragen aan eentje anatomie die vrijwilligers van bedrijven zoals hijzelf koppelt aan cruciale projecten diegene de meeste bijstand nodig hebben. “Frank source software zijn eentje bindweefsel sneetje een groot stukje van den online aardkorst – het verdient dezelfde aandacht plus financiering diegene we geven aan onze manieren en bruggen,” zei hij.

  Het belang van frank source software is geweest ene thema van veel discussie argeloos den ontdekking van den Log4Shell-kwetsbaarheid. Log4j bestaan toevallig eentje van de meest populaire plus uiterst gebruikte logboekbibliotheek, inclusief instituten zoals Steam daarbovenop iCloud die ervan onderschikkend bedragen. Beveiligingsonderzoeker Marcus Hutchins, die hielp de distributiekantoor van WannaCry tijdens stoppen, noemde den hartelijkheid “extreem slecht” daar ie miljoenen applicaties openstelde sneetje attaqueren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]