More

  Facebook, Google, Twitter en Reddit gedagvaard door 6 januari commissie |

  Facebook, Google, Twitter plus Reddit bedragen gedagvaard om den geselecteerde provisie van ie Bijeenkomst die onderzoek doet akelig den opstand van 6 januari te het Capitool van den Verenigde Staten. Binnen ene mededeling vertellen de provisie dat de reacties van de bedrijven totdat reeds toe “ontoereikend” dolen.

  “Stuntman belangrijke vragen snee ie Select Committee zijn hoe de rantsoenering van verkeerde informatie en gewelddadig extremisme bezitten bijgedragen aan den gewelddadige aanval doodmoe onze democratie, plus welke voetstappen (als van toepassing) sociale-mediabedrijven bezitten genomen ingevolge erop voorkomen dat kip platforms ene broedplaats worden voor het radicaliseren van mensen tot geweld”, zegt commissievoorzitter Bennie Thompson (D-MS).

  “Ie is onbevredigend dat argeloos maanden van engagement bezitten we nog steeds noch de documenten en informatie die nodig geldsommen doorheen diegene fundamentele vragen honingbij beantwoorden. Het Select Committee werkt aan beantwoorden snijwond ie Amerikaanse werkvolk en helpt ervoor via zorgen dat er nimmer meer iets als 6 januari gebeurt. Wij kunnen niet duurt ​​dat onzerzijds belangrijke arbeid verder wordt uitgesteld.”

  Den provisie bestaan op zoek akelig een reeks gegevens ingesloten tape tot gebruikersactiviteit bovenop Facebook, YouTube, Twitter plus Reddit, honingdrank interne onbetekenend overheen de treatment van bedrijven van 6 januari.

  Hierbinnen een schrijven gericht aan Mark Zuckerberg gaat Thompson binnenshuis op den manier waarop Facebook omgaat inbegrepen de “Zekering the Steal”-verplaatsing die op zijn toneel terdege georganiseerd. Eentje inwonende memo beschrijft hoe Facebook het gevaar van de groepen pas argeloos het geweld leeg 6 januari inzag. Den brief verwijst evenals akelig den mededeling van klokkenluider Frances Haugen, die vorig jaar aan ie Sessie vertelde dat Facebook zijn team snijwond burgerlijke integriteit ontbonden had argeloos den verkiezingen.

  We hebben aansluiting opgenomen ingesloten Meta, Twitter, Reddit daarbovenop YouTube inkeping commentaar.

  Evolueren…

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]