More

  De live vertaalde bijschriften van Google Meet worden op grote schaal uitgerold |

  Google Meet zijn begonnen ingesloten ie afrollen van live vertaalde ondertiteling op figuurlijk schelp argeloos ie testen van den functie vorig klas. Het werkt bovenop internet of mobiel, nochtans bestaat nog steeds kalm invalide, waarbij uitsluitend Engelse vergaderingen werd vertaald naar viertal talen: Frans, Duits, Portugees daarbovenop Spaans.

  “Vertaalde ondertiteling helpt Google Meet-videogesprekken inclusiever daarbovenop samenwerkingsgerichter erop produceren wegens ter lichten taalvaardigheidsbarri√®res”, schreef Google binnenshuis eentje Workspace-blog. “Wanneer deelnemers aan vergaderingen kracht in hun voorkeurstaal toepassen, helpt dit het delen van info, leren en samenwerken identiek erbij vervaardiging plus ervoor via zorgen dat uw vergaderingen voor allen zo ge bestaanbaar bedragen.”

  Google live vertaalde bijschriftenGoogle

  De functie zijn ontworpen ingevolge te geworden gelokaliseerd of inschikkelijk boterham alle teams globe. Volgens Google schenkkan ie mede nuttig zijn te onderwijsinstellingen, “waardoor leraren binnen contact kunnen komen inbegrepen en overbrengen inbegrepen studenten, ouders plus belanghebbenden be de landbewoners ingesloten verschillende achtergronden.”

  Om de functie honingbij benutten, moet gebruikers ondertitels inschakelen te de instellingen plus deze leeg Engels klaarmaken voor kantkloswerk den vertaalde ondertiteling eronder aanzetten. Kant kunnen dan een van de vertaalde taalopties uitzoeken. Raadpleeg de Help-pagina snijwond vertaalde bijschriften van Google Meet voor meer gedetailleerde informatie.

  Google kondigde den functie vorig klas snijwond het eerst aan op de I/O-ontwikkelaarsconferentie en Otter biedt eentje vergelijkbare service snijwond Google Meet daarbovenop Zoom. Live vertaalde ondertiteling zijn vacant sneetje klanten van Google Workspace Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Daarbovenop, de Teaching and Learning Upgrade en Google Workspace for Education Daarbovenop. Ie worden vanaf gisteren langzamerhand uitgerold, dus het vermag totdat 15 dagen duren voordat je het ziet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]