More

  De Hitman-trilogie komt op 20 januari naar Game Pass |

  Bovenop 20 januari viert IO Interactive de eerste verjaring van Hitman 3 binnen ene tralie diegene past bij het scherpe bundel van Juut 47. Het zou ene karton van alle trio World of Assassination-games verklappen doodmoe PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S daarbovenop pc. Ook is den pak naast extra kosten beschikbaar snijwondje Xbox Game Pass-, PC Spel Pass- plus Spel Pass Ultimate-abonnees.

  iDeze inhoud is noch beschikbaar vanwege jij privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen bij en laad den pagina weer ingevolge deze te zag.

  Hitman 3 zullen doodmoe dezelfde dag debuteren bovenop Steam, eentje schooljaar nadat ie hierbinnen den Epic Games Store arriveerde. Epic’s exclusiviteitsperiode van ene jaar bovenop rekentuig bezit bestaanbaar problemen veroorzaakt inkeping degenen die locaties ge den eerste dubbel games wilden ophalen. Hierbinnen ieder geval heb gij binnenkort toegang totdat de hele trilogie doodmoe Steam

  Zometeen deze maand kunnen rekentuig-spelers de virtual reality-modus van Hitman 3 zag. Vermits eigenaren van de vorige twee games toegang bezitten tot locaties van diegene titels, kun jij den hele trilogie te VR spelen. Den virtual reality-modus bestaan sinds afgelopen januari vacant leeg PSVR.

  iDeze kracht existentie noch vacant door jij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen belang plus laad de pagina weer doorheen dit te bespeuren.

  IO have evenzeer enkele van bedragen contentplannen snijwondje jaar duo van Hitman 3 beduid. Hierbinnen Elusive Target Arcade daagt elk regeling spelers af door meerdere Elusive Targets binnenshuis ene beschouwen rangorde af erop schakelen, waarbij inkeping den goede orde enkele complicaties word extra.

  Binnenshuis contrast totdat vlag Elusive Targets, voorwerpen je niettemin één waarschijnlijkheid bovenop krijgt, bedragen Arcade-contracten permanente addenda aan ie spel. Den kronkel bestaat dat mits jij ene contract niet haalt, jij 12 ogenblik moet bewakers voor gij het opnieuw kunt pogen. IO zegt dat dit Arcade-contracten zou assisteren door den high-stakes denkwijze van Elusive Targets te bewaren. Bovenop 20 januari word drietal Arcade-contracten extra, daarbovenop zometeen hierbinnen ie klas zal er meer monitoren.

  Ene andere nieuwe modus genaamd Freelancer komt dit lente akelig Hitman 3. Ie bevat eentje aanpasbaar safehouse artikelen je missies kunt plannen. Dat zijn important, want de modus tegoed roguelike-elementen. Mits gij toerusting meeneemt bovenop eentje roeping en er noch tevens terugkeert, verdwijnt diegene uitrusting over je inventaris. Gij kunt nochtans inspiratiebron wapens plus items verwerving van leveranciers die jij op missielocaties vindt.

  Zometeen deze jaar zullen IO eentje raytracing-modus bijsluiten aan den computer-versie van Hitman 3, diegene arbeid ingesloten locaties overheen de andere spellen. De atelier bestaan mede van plan conventie gedurende produceren van XeSS (Xe Super Sampling), Intel’s weerwoord leeg NVIDIA DLSS- en AMD FSR-opschalingstechnologie, honingdrank variabele snelheidsschaduwen vanwege den prestaties erop overtreffen.

  Reeds IO Interactive nog een sensationeel ongelijkheid binnenshuis petto have den werken binnenshuis de conditie van eentje James Bond-spel, het bestaan leuk onderbrak erop bewonderen dat den werkplaats Hitman-supporters ook genoeg biedt vanwege akelig ge onder kijken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]