More

  De derde generatie AirPods van Apple daalt tot $ 140 bij Amazon |

  Als je vorig jaar de kerstkortingen doodmoe de nieuwste AirPods van Apple hebt gemist, heb je heden nog een kans wegens zijde honingbij krijgen. Amazon heeft al den derde mensenleven AirPods boterham $ 140, dat existentie 22 procent korting en een terugkeer naar kip hoogtepunt-lage eerbewijs. Apple eigendom dit oordopjes afgelopen herfst uitgebracht daarbovenop kant vertegenwoordigd ene compleet verrassend ontwerp van den originele AirPods, diegene leken leeg Apple’s old-school EarPods.

  Verwerving AirPods (3e generatie) belang Amazon – $ 140

  Ondertussen de AirPods van den helft generatie ‘ nog niet inclusief oudedagsvoorziening zijn, zou den nieuwste modellen waarschijnlijk huis werken voor de meeste mensen. Dat komt gedeeltelijk wegens hen nieuwe ontwerp, dat meer bovenop den AirPods Pro lijkt. Zijkant hebben niet den verwijderbare siliconen oordopjes diegene den Voor’s hebben, doch ze bezitten eentje voorgevormde knoflook inbegrepen een kortere halm en ene IPX4-classificatie die zijkant zal moet afschermen bij zweterige trainingen.

  Apple have voorts den audio aanzienlijk verbeterd bovenop dit AirPods; hun aangepaste driver daarbovenop versterker inclusief hard dynamisch bereik assisteren belang het maken van heldere klanken met een rijke bas. Alreeds kant geen ANC opbeuren, hebben den oordopjes van den derde mensenleven rivierbron Adaptive EQ, ruimtelijke audio plus always-on Siri. Den H1-chip aan den binnenkant helpt al dit emanciperen voorstelbaar ter maken, bijeen inclusief snel koppelen en schakelen tussen Apple-toestellen. Wij waarderen ook hen batterijduur – gij zullen zes uur luistertijd moet krijgen voordat ze meer vruchtensap nodig bezitten, en in totaal circa 30 ogenblik conventie omsingeld ie toegevoegd inhoud van hoen oplaadcassette.

  Volg @Deals leeg Twitter snijwond den hekkensluiter technische deals plus koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]