More

  Apple geeft details van een schikking van $ 30 miljoen voor een rechtszaak om tassen buiten de klok te zoeken |

  Den langlopende rechtszaak die Apple bezitting aangespannen door het naast de pendule doorzoeken van steekzakken van bedragen werklui binnen Californië, is bijna voorbij. Alreeds den definitieve goedkeuringshoorzitting paspoort hierbinnen juli zal gebeuren, tegoed den techgigant de condities van de regeling van $ 29,9 miljoen gedetailleerd beschreven daarbovenop de eisers (plus alle anderen) toegang gegeven tot stukken inbegrepen band tot de winkel op zijn juridische webstek. De opsomming inbegrepen stukken inhouden alles, van den oorspronkelijke class action-kwaal totdat kennisgevingen van de regeling totdat verschillende soorten groepsleden. Het bevat alsook info uit hoe u binnen contact kunt komen omsingeld den administrateur van den schikking.

  Een groep Apple-werklui klaagde ie onderneming in 2013 aan aangezien het hoen noch betaalde boterham de oer diegene nodig goed doorheen hen koffers honingbij controleren ter hoen services of wanneer ze vertrek naar ie arbeid, schlemiel tussen den vijf daarbovenop twintig minuten duurde. Kant beweerden dat Apple daarmee de Californische wet overtrad. Apple vertellen dat tassencontroles nodig waarden doorheen ervoor erop zorgen dat arbeiders noch met gestolen goederen of handelsgeheimen vertrokken plus probeerde snijwondje den toonbank onder betogen dat degenen diegene het regelgeving niet leuk vonden, gebruikelijk hoen steekzakken of hoen iPhones niet tevens akelig het werk konden nemen. Ie handelsbedrijf stopte binnenshuis 2015 inclusief het doorzoeken van zakken van werknemers. 

  Ondertussen ene districtsrechtbank de rechtszaak aanvankelijk verwierp, ging het te hoger beroep akelig ie Hooggerechtshof van Californië, waarin den rechter de zijkant van de eisers koos. Zoals eerder onthuld te ene rechtszaak, have den rechtszaak verhouding bovenop 14.683 werklieden in 52 Apple Stores te Californië diegene van 25 hooimaand 2009 tot 10 augustus 2015 werden ootmoedig aan bagagecontroles. Ze krijgen elk $ 1.286 van ie schikkingsbedrag.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]