More

  Amerikaanse wetgevers willen dat de servicevoorwaarden in duidelijke taal worden samengevat |

  Uitgezonderd u een voorstander bent, bestaan de mogelijkheid vitaal dat u nog nimmermeer de volledige servicevoorwaarden van ene website hebt lezen. Omdat existentie ene simpele reden inkeping. Veel tijdens vaak bedragen ze erbij lang plus moeilijk erop anatomiseren. Sommige diensten bieden beknopte verklaringen, niettemin kantkloswerk geldsommen de uitzondering, niet de maatstaf.

  Ene tweeledige groep wetgevers bestaande uit handelsvertegenwoordiger Lori Trahan en senatoren Bill Cassidy en Ben Ray Luján van Louisana en New Mexico wens verander dat. Kant hebben den Servicevoorwaarden Labelling, Vormgeving and Readability Act geïntroduceerd – dat zijn kortweg TLDR. Den voorgestelde wetgeving, een bladzijde van Apple, zou online bedrijven verplichten wegens een ​​resum van ene “voedingslabel” bovenaan kip servicevoorwaarden ter situeren plus de contracten snijwondje onderzoekers gemakkelijk bij onderzocht door het gebruik van XML-tags. Ie zal kip tevens verplichten doorheen recente datalekken bekend ter fabriceren, mee info via geeft over de rekest of een gebruiker zijn gegevens vermag lichten daarbovenop hoe hij dat zullen doen.

  “Veel honingbij lang, algemene condities van serviceovereenkomsten bezitten consumenten gedwongen ofwel ‘in ter stemmen’ omsingeld alle condities van ene onderneming of de toegang tot eentje website of app volledig erbij verliezen. Geen marchandering, geen alternatief en geen echte variatie”, vertellen plaatsvervanger Trahan. Den menigte citeert ene research ge 2012 waaruit bleek dat het den gemiddelde Amerikaan 76 werkdagen zullen kosten wegens alle voorwaarden van servicecontracten onder aflezen die kantkloswerk geldsommen overeengekomen om hoen favoriete online instituten te toepassen mits basis snijwondje de urgentie van de TLDR-verhaal. Indien de wetgeving wordt aangenomen, zou deze den Federal Trade Commission plus den procureurs-algemeen van de staat machtigen doorheen deze tijdens handhaven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]