More

  Wyze introduceert een pay-what-you-want beveiligingscameraplan |

  Wyze bezittingen enkele van den lieve budgetbeveiligingscamera’s diegene er zijn. Wij hebben laatstelijk den Wyze Cam V3 gemarkeerd indien onze favoriete algemene beveiligingscamera voor thuis, dankzij de lage eerbewijs daarbovenop handige selectie van bevrijden. Ofschoon ene jaarkaart noch helemaal nodig zijn voor den camera’s van ie winkelbedrijf, biedt het waterbron toegevoegd zin. Inbegrepen dat in gedachten opent Wyze eentje nieuw abonnementsniveau sneetje allemaal.

  Ie Cam Daarbovenop Lite-seizoenkaart inhouden AI-aangedreven persoonsdetectie (binnen plek van bewegingsdetectie) plus gebeurtenisopnames van 12 seconden. Hier existentie den draai: ie is eentje betalen-sukkel-gij-wens-jaarkaart, dus je hebt toegang totdat die vrijmaken behalve dat gij een maandelijks of jaarlijks bedrag hoeft tijdens betalen.

  Ie bestaande Cam Plus-jaarkaart kost $ 2 vanaf maand of $ 15 per schooljaar. Het ondersteunt achterspeler-to-achterspeler gebeurtenisopnames (in plek van elke vijf minuten). Andere bevrijden geldsommen via meer video-opnamen van volledige lengte vergankelijk er lichaamsbeweging wordt gedetecteerd, plus detectie van pakketjes, voertuigen en huisdieren.

  Totdat hoewel toe bezitten Wyze-camera’s zo vaak mits elke vijf minuten clips van 12 seconden vastgelegd wanneer zij een gebeurtenis detecteren, en diegene opnamen word maximaal 14 dagen bewaard. Wyze verplaatst diegene functie akelig geldsommen abonnementen, echter je moeten jij aanmelden snijwondje het Cam En- of Cam Daarbovenop Lite-abonnement ingevolge cloudopnames te blijven bezigen.

  Wyze zegt dat het cloudopnames koppelt aan de AI- aangedreven persoonsdetectiefunctie te ie Cam Daarbovenop Lite-abonnement voort kant nuttiger ter produceren en onnodige meldingen erop inkrimpen die kunnen geworden geactiveerd onderbrak ene clip van bijvoorbeeld eentje insect dat snijwond den camera vliegt. Ie handelsbedrijf zijn van zienswijze dat dit werkmethode de algehele ervaring zullen verbeteren, alhoewel ie naar eigen zeggen aanzienlijke cloudkosten inclusief zichzelf eveneens zou brengen. Als zulk, al het gebruikers noch laat liquideren inkeping die banen, hoopt ie dat zij zullen bijdragen schlemiel kantkloswerk kunnen door den kosten snijwondje allemaal onder bevruchten.

  Mits u zichzelf niet aanmeldt snijwondje Cam Plus Lite , hameren uw camera’s miniaturen leeg van schlemiel zijde detecteren, hierbinnen ruimte van video. Gij kunt jij leeg elk ogenblik nog steeds aanmelden snee Cam Plus Lite.

  Wyze brengt eveneens enkele wijzigingen aan hierbinnen de lokale opslagopties. Ie ondersteunt microSDXC-kaarten ingesloten meer dan 32 GB aan opslagplaats. Diegene functie bestaat alreeds beschikbaar bovenop Wyze Cam v3 daarbovenop komt akelig de andere camera’s van ie concern indien stukje van hun aankomende firmware-update. Halverwege schrikkelmaand zou Wyze den schakelaars snee terugspoelen en vooruitspoelen van 30 seconden uitrollen, opdat gebruikers sneller vanwege beeldmateriaal kunnen doorbladeren dat doodmoe eentje microSD-ticket is opgeslagen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]