More

  Twitch-streamers kunnen hun volgers nu gratis emotes geven |

  Per vandaag kunnen den meeste Twitch-kerels en -filialen emotes verdeel aan leden van den community, dolletjes niettemin door zijkant via volgen. Zijkant kunnen maximaal vijf emotes klaarmaken diegene aanhang gratis kunnen gebruiken onderbrak nieuwe erbij uploaden, zijkant gedurende tegenspartelen van graderingen boterham eenzaam abonnees of tijdens uitzoeken overheen eentje uitverkoring van banier emotes diegene doorheen Twitch zijn geproduceerd. Ie livestreamingplatform zijn afgelopen juni begonnen ingesloten het testen van emotes van fans, en reeds bedragen kantkloswerk breder vacant.

  iDeze capaciteit is niet beschikbaar voort gij privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen bij plus laad de pagina weer onderbrak dit bij zien.

  Er is één voorbehoud: doorheen aanhang-emotes aan honingbij bieden, moet ene streamer binnenshuis aanmerking komen snijwondje directe emote-uploads. Inclusief die functie kunnen streamers emotes insluiten waartoe kip gemeenschappen rechtstreeks toegang hebben uitgezonderd handmatige inschatting vanwege Twitch-medewerkers. De accounts van makers moeten ene goede reputatie bezitten door te aanmerking te komen (zij mogen bijvoorbeeld noch in de afgelopen 60 dagen geldsommen opgeschort).

  Indien kant niet meer binnen aanmerking komen sneetje direct uploaden, kunnen streamers nog steeds herschikken daarbovenop afnemen bestaande fans-emotes — zij kunnen geen nieuwe bijsluiten of emotes van andere niveaus opnieuw toestaan.

  Tot reeds toe waarden kanaalspecifieke emotes veelal enig beschikbaar snijwond abonnees, ofschoon sommige streamers kijkers toestaan ​​deze erop gebruiken Kanaalpunten ingevolge enkele emotes te ontgrendelen. Emotes van fans zullen streamers eentje andere manier moet bieden voort kijkers ie intu onder geven dat zij portie uitmaken van ene community, zelfs als zij zichzelf niet kunnen abonneren.

  Twitch vertellen mede dat vrouwen toegang moeten krijgen tot geanimeerde emotes die uitsluitend snee abonnees geldsommen deze maand. Partners kunnen alreeds geanimeerde emotes toepassen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]