More

  Twitch lanceert in 2022 een verbeterd rapportage- en beroepsprocedure |

  Na eentje jaar waarin het worstelde wegens zijn gebruikers tijdens beschermen tegen misbruik en intimidatie, heeft Twitch een terugblik doodmoe den veiligheidsinspanningen van 2021 gepubliceerd, inclusief erin eentje vooruitblik doodmoe hoe het bedrijf van grondplan zijn het hersenbreker te 2022 aan erop pakken. In ie chic, Angela Hession , Twitch’s vice-president van wereldomvattend vertrouwen en veiligheid, zegt dat het bedrijf bedragen gebruikersrapportage- daarbovenop beroepsprocedure zou updaten.

  Ie bestaat evenzo van grondplan door den Suspicious User Detection-functie via upgraden. Den AI-tool, die ie onderneming staart vorig jaar lanceerde, markeert automatisch personen waarvan ie denkt dat ie herhalingsverboden geldsommen. Te 2022 bezit Twitch updates gepland af hoe streamers info af diegene sleutel kunnen benutten. Zoals het nering vroeger bezittingen vermelde, bestaat het alsook van plattegrond wegens bedragen regelgeving betreffende seksuele kapitaal belang via werken ingevolge verschillende aspecten ervan erbij verduidelijken. Twitch zijn van plan door gelijktijdig meer plus “betere” educatieve kracht onder porties hierbinnen zijn veiligheidscentrum daarbovenop andere gelasten.

  Twitch besteedde een vitaal onderdeel van den helft helft van 2021 aan pogingen wegens geautomatiseerde “hate raid”-intimidatiecampagnes tijdens afdrijven. Gewichtigheid den attaqueren gebruikten kwaadwillenden duizenden bots door kanalen erbij spammen omsingeld haatdragende taal, plus zijde richtten zichzelf vaak doodmoe streamers af gemarginaliseerde gemeenschappen. In september klaagde ie bedrijf CruzzControl daarbovenop CreatineOverdose aan, duo van de meest productieve personen diegene bij die campagnes betrokken ronddwalen.

  “We zullen haataanvallen waarschijnlijk nimmer helemaal kunnen wegwerken”, zei Hession. Kant beweert maar dat Twitch het veel bots leeg zijn platform hierbinnen 2021 “vorstelijk” eigendom verminderd door ene aantal van geldsommen acties. In 2022 lijkt ie ter erbij blijven doorgaan ingesloten den verbeteringen diegene het vandaag bezit aangekondigd.

  Als den veiligheidsroutekaart van het nering licht lijkt bovenop finesse, zegt Hession dat dat ge urgentie existentie. “Den rechtschapene plus ongelukkige realiteit zijn dat we noch immermeer specifiek kunnen geldsommen, aldaar slechte acteurs diegene transparantie kunnen en hebben gebruikt voort onze inspanningen tijdens dwarsbomen”, vertellen zijde.

  Tegelijk erkende de executive dat Twitch beter moet overbrengen wat ie doe wegens mensen eentje beschut sentiment leeg het podium erbij geeft. Het zijn gemakkelijk binnen via aanschouwen waarom ie concern dat zou zeggen. Waarna ie voelde alsof de haataanvallen die plaatsvonden op Twitch noch kwalijker konden geworden, sloegen tal makers de handen ineen vanwege tijdens verzetten contra het handicap aan aktie van het onderneming.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]