More

  Snapchat voegt bitmoji-reacties en threaded-antwoorden toe aan chats |

  Snapchat luidt het nieuwe jaar in ingesloten eentje heleboel nieuwe bevrijden. Binnenshuis den komende dagen kunnen Android- plus iOS-gebruikers individuele berichten in chats ingaan. Dus indien een groepschat eentje ietsje over den hand loopt, niettemin gij één opzicht van ie gesprek gaande wilt beminnen, kun je omsingeld Chat Reageren eentje gesprek stichten voort jij vinger bovenop een aankondiging honingbij liefkozen plus de rechtsvordering Antwoorden erbij uitzoeken.

  Straks kun gij Bitmoji-reacties toepassen hierbinnen chats. Er bedragen doorzijgen opties doorheen af tijdens schiften, waaronder duimen opwaarts, duim omlaag, eentje bloedpomp, eentje vlam plus tranen van vreugde. Houd nogmaals ene aankondiging ingedrukt vanwege eentje ​​reactie toe erop voegen. Telegram have onlangs tevens reacties hierbinnen iMessage-klasse extra.

  Daarbij kunnen Snapchat-gebruikers vrienden pollen te snaps plus stories. Ze kunnen je bede responderen inclusief een emoji daarbovenop jij kunt bewonderen hoe allemaal bezitting gestemd. Gij vindt de voorkoop hierbinnen de stickermap.

  Snapchat zegt dat ie ook den interface snee audio- plus videogesprekken verbetert. Ie zou gemakkelijker moeten bedragen doorheen lenzen toe erbij voegen plus onder bekijken wie er aan een groepsgesprek bezittingen deelgenomen voordat gij instapt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]