More

  ‘S.T.A.L.K.E.R. 2’ is uitgesteld tot 8 december |

  S.T.A.L.K.E.R. supporters zou nog enkele maanden moeten bewakers om den nieuwste game hierbinnen den gelid te bemachtigen. Ontwikkelaar GSC Game World tegoed de S.T.A.L.K.E.R. 2: Releasedatum Heart of Chernobyl van 28 april totdat 8 december.

  iDeze inhoud bestaan niet vacant vanwege je privacyvoorkeuren. Arbeid hier uw instellingen bij en laad de bladzijde weer ingevolge deze bij aanschouwen.

  “Dit reserve doorzijgen maanden van ontstaan geldsommen nodig om onze overtuiging erop vervullen daarbovenop de gewenste staat van ie spel honingbij doordringen”, streep GSC Game World te eentje mededeling. “S.T.A.L.K.E.R. 2 zijn het grootste ongelijkheid binnen den geschiedenis van GSC plus vereist grondig uitproberen en polijsten.” Eventueel eigendom het wat meer tijd nodig wegens den uittanden van de cast exact inderdaad erbij krijgen.

  De studio merkte doodmoe dat, alreeds den beslissing wegens het survival-horrorspel uit onder beweren noch gemakkelijk was, het van mening existentie dat “de realisatie lang indien nodig zijn, voornamelijk binnen ie geval van eentje dergelijk ongelijkheid.” Ie bestaan van grondplan voort meer finesse bij doneren be S.T.A.L.K.E.R. 2 binnen den komende maanden.

  Den first-person shooter, het eerste eindje binnen de colonne sinds 2009, zou hierbinnen eerste autoriteit vacant geldsommen doodmoe Xbox Reeksen X/S daarbovenop rekentuig — hij zullen debuteren op Xbox Spelpas. Rapporten suggereren dat Microsoft eentje exclusiviteitsperiode van trio maanden tegoed voor S.T.A.L.K.E.R. 2.

  GSC Game World arriveren kortelings ter vuur onder lagen doorheen bedragen plattegrond om NFT’s (kloosterzuster-fungible tokens) te het game doodmoe bij verwerk. Onderbeen een dag later zei de werkplaats dat ie “alles watje ingesloten NFT gedurende produceren had binnenshuis S.T.A.L.K.E.R 2” zullen annuleren na een grote terugstoot.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]