More

  Magic Leap geeft startups in de gezondheidszorg toegang tot hun nieuwe AR-headset vóór de release van medio 2022 |

  Vooruitlopend doodmoe ene geplande bedrijfsrelease later dit klas, eigendom Magic Leap ene menigte zorgbedrijven vroege toegang gegeven tot zijn augmented reality-headset van den tweede mensenleven. Een van de bedrijven, SentiAR, biedt software waarmee artsen een 3D-model van ie rikketik van eentje patiënt kunnen bespeuren ondertussen kantkloswerk het hart voorzetten. Een ander handelsbedrijf, Brainlab, wil zijn Mixed Reality Viewer-software vacant maken bovenop Magic Leap 2.

  Dat Magic Leap geldsommen nieuwste wearable mits eerste beschikbaar maakt sneetje startups hierbinnen de digitale gezondheidszorg, is niet opzienbarend; CEO Peggy Johnson vertellen dat er afgelopen april aantal zullen voorvallen. “Augmented reality schenkkan de gezondheidszorg meer transformeren dan welke andere onderdeel dan alsook, te ieder geval doodmoe korte termijn”, zei kant destijds, plus merkte mede doodmoe dat ie nering zich belang den start zal richten op zakelijke klanten.

  Magic Leap tegoed de beroemde worstelde sinds zijn opkomst indien eentje van de uiterst gehypte startups van Silicon Valley. Binnen 2019 bleek dat ie handelsbedrijf naar verluidt onderbeen 6.000 eenheden van zijn $ 2.300 Magic Leap One Creator Edition-headset had verkocht binnen de eerste zes maanden dat het toestel vacant ja. Vervolgens heeft het maandenlang arbeiders ontslaan voordat een inlegkapitaal van $ 350 miljoen ie eentje nieuwe waarschijnlijkheid gaf.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]