More

  ‘Kirby and the Forgotten Land’ komt op 25 maart naar Nintendo Switch |

  Iedereens favoriete roze Nintendo-talisman, Kirby, keert zeer straks terug naar Switch. Nintendo bezit aangekondigd dat Kirby and the Forgotten Veld, de eerste 3D-platformgame van ie opendag, doodmoe 25 lentemaand op den console zou verschijnen. Voorheen stond er dat den game ergens binnenshuis de lente zou uitkomen.

  iDeze capaciteit is niet vacant vanwege gij privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen bij daarbovenop laad den bladzijde weer vanwege dit tijdens staren.

  Nintendo bood alsmede nog een kijkje te den enig ogende spel inclusief den nieuwste trailer. Ie pronkt inbegrepen watje coöp-gameplay — eentje helft speler vermag de zelfbeheersing over Halsdoek Waddle Dee overnemen — mee eentje opbergblik op enkele van Kirby’s nieuwe kopieervaardigheden. Nadat zijde inschatten vijanden heeft ingeademd, kan Kirby ene donderbus toepassen of ondergronds opgraven. Daarnaast inhouden den trailer eentje vleugje van enkele minigames, waaronder ie voorzetten van snacks van een marktkraam en achterover leunen inbegrepen ene plekje vissen.

  Kirby and the Forgotten Land zijn ie tweede solo-wandeling van het opendag op Switch na Kirby Star-bondgenoten van 2018. Sindsdien is Kirby den hoofdpersoon te den Super Smash Bros. Ultimate-campagne boterham één speler.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]