More

  Kim Kardashian en Floyd Mayweather aangeklaagd wegens vermeende crypto-zwendel |

  Een class action-rechtszaak eigendom Einder Kardashian, Floyd Mayweather en basketbalster Paul Pierce medegedeeld als verdachten voor het promoten van eentje cryptocurrency genaamd EthereumMax. Volgens Finbold hebben de platintiffs de beroemdheden daarbovenop de nog niet-geïdentificeerde entiteiten achter den tokens aangeklaagd vermits kant den significatie van den Ethereum-knock-off deden stijging, opdat “kant hen onderdeel van den Float inbegrepen gewin konden verbrassen.” Te de rechtszaak wordt iedereen medegedeeld die tussen 14 mei en 27 juni 2021 binnen de token bezittingen geïnvesteerd.

  Zoals Gizmodo uitlegt, beschuldigen den eisers den gedaagden van ie plegen van een “pump and dump” -verbintenis, waarbij beleggers verdoen hoen aandelen ingevolge aantal geld honingbij verdienen nadat zij een hoogtesprong van de betekenis bezitten georkestreerd. Den rechtszaak poneert dat de geldstuk 632 procent te significatie steeg nadat Mayweather plus Pierce hem hadden gepromoot – den boksster droeg eentje korte broek ingesloten de EthereumMax-URL ter zijn tentoonstellingswedstrijd inclusief Logan Paul, terwijl Pierce erover tweette.

  Inmiddels plaatste Kardashian af EthereumMax bovenop Instagram Stories, vertelde supporters dat zij erover had gehoord van haar vrienden plus linkte naar zijn website. Volgens Morning Raadpleging investeerde 19 procent van de respondenten diegene zeiden dat ze hoorden be de post van Kardiashian binnenshuis EthereumMax als resultaat. Den rechtszaak poneert dat den dag na de postbode van Kardashian de significatie van het token ingesloten 98 procent daalde. Verder zullen de makers van de geldstuk hoen aandelen hebben verkocht vóór de prijsdaling, zoals blijkt uit den activiteiten van hoen zak.

  Beroemdheden promoten al een tijdje cryptocurrency-tokens daarbovenop creëren zelfs hun inherent tokens. Deze is noch de eerste keer of den hekkensluiter keer dat ze verstrikt treffen hierbinnen controverses bolletje ene token – Mayweather werd bijvoorbeeld binnen 2018 onderbrak de Securities and Exchange Commission in rekening aangerukt aldaar hij noch had bekendgemaakt dat hij $ 100.000 had gekregen ingevolge Centra erbij promoten Tech’s eerste muntaanbod van 2017. Duo van den oprichters van Centra Tech werden gearresteerd snijwond effectenfraude daarbovenop fraude ingesloten overboekingen, waarbij de SEC hun gedaagde van “het lopen van niet-bestaande relaties tussen Centra plus bekende financiële instellingen” hierbinnen eentje poging mensen tijdens verleiden onderbrak te den ICO ter investeren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]