More

  Je hebt Apple Music nodig om naar de albums van J. Cole te luisteren in ruimtelijke audio |

  Kunstenaars plus technologiebedrijven bedragen vastbeslotener dan ooit voort 360-graden audio ter gebruiken als eentje ophanghaak doorheen jij naar te bij rondreizen. J. Cole tegoed van Apple Music den exclusieve thuisbasis gemaakt snijwondje ruimtelijke audiomixen (in deze geval Dolby Atmos) van zijn volledige catalogus. Mogelijk moeten je van dienst wijzigen mits gij naar Forest Hills Drive of The Off-Season 2014 wilt aanhoren inclusief ene meer meeslepende soundstage.

  Den verhuizing vereist noch per se nieuwe hardware. Dolby Atmos-beschrijving is vanzelf omsingeld recente AirPods- plus Beats-oortelefoons, niettemin jij kunt het grootte handmatig wetten boterham Android of compatibele audioapparatuur van derden.

  De overeenkomst komt slechts enkele dagen nadat David Bowie’s landgoed latere albums vacant maakte doodmoe ene trio services in Sony’s 360 Reality Audio-formaat, en laat zien hoe ruimtelijke audio eentje belangrijk slagveld bestaat word. Streamingproviders hopen duidelijk dat u zichzelf abonneert door uw favoriete sterren bovenop eentje nieuwe methode onder horen, echter Apple, Sony en anderen profiteren honingdrank ingevolge den verkoper van oordopjes plus andere hardware erop stimuleren. Weeskind niet verbouwereerd als jij te de nabije toekomst meer (plus mogelijk grotere) exclusives ziet opduiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]