More

  FCC stelt strengere eisen voor het melden van datalekken voor |

  De Federal Communications Commission bestaat de aankomende Amerikaanse toezichthouder die bedrijven meer aansprakelijk wil beminnen sneetje datalekken. Voorzitter Jessica Rosenworcel have eentje regelgevend voorstel verdeeld dat strengere eisen zullen proposities voor ie melden van datalekken. Met name zullen den nieuwe regels kennisgevingen vereisen voor klanten diegene geworden getroffen vanwege “onbedoelde” inbreuken – bedrijven die data publiek vervaardigen, zouden net zodoende communicatief moet geldsommen als slachtoffers van cyberaanvallen.

  De vereisten zullen tevens eentje verplichte schrapping schrappen. -slapjes wachttijd sneetje ie informeren van klanten. Vervoerders zullen onderhand meldingsplichtige inbreuken moeten veiligheidsfunctionaris aan den FCC, buiten den FBI en den geheime engageren.

  Rosenworcel voerde aan dat den strengere regels nodig ronddwalen wegens den “evoluerende aard” van inbreuken en den risico’s die kantkloswerk veroorzaken te pretenderen. pretenderen aan slachtoffers. Mensen zouden moeten werd risicoloos anti grotere daarbovenop frequentere incidenten, vertellen den president van de FCC – dat wens zeggen dat den regelgeving de werkelijkheid moet inhalen.

  Den FCC zei niet wanneer ie voorstel te gemoedstoestand zal kunnen komen boterham een gemoedstoestand , reeds de aankomende rechttoe samenkomst van den FCC op 27 januari staat. Er is geen garantie dat de Provisie groen licht zal geven snijwondje den nieuwe vereisten. Ie zullen noch verwonderend zijn mits den beleid nochtans vooruitgaat. Alhoewel bedrijven hoewel meer geneigd bedragen door inbreuken vertrouwd erbij fabriceren, geldsommen er meerdere spraakmakende incidenten geweest waarbij die bedrijven erbij lang duurden voort klanten gedurende waarschuwen of hen helemaal niet leeg den hoogte brachten. De nieuwe maatregelen kunnen diegene wachttijd verkorten, mensen een betere kans schenken vanwege kip gegevens via beveiligen en fraude erbij voorkomen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]