More

  De nieuwste e-bikes van Lime zijn nu verkrijgbaar in de VS |

  Na enkele kleinschalige tests te ene veel steden sedert Lime zijn nieuwste e-bike te maart 2021 onthulde, bestaat het onderneming begonnen omsingeld ie beschikbaar stellen van den Gen4 boterham gebruikers hierbinnen den VS. De eerste batch van het nieuwe prototype bestaat gearriveerd in Washington DC.

  Den grootste update deze keer existentie ene verwisselbare accumulator die uitwisselbaar existentie omsingeld Gen4-scooters, die ook Lime-strafbaar zal moet korten als den duurzaamheid zou waarmerken, gedeeltelijk onderbrak ie verminderen van ie veel ritten dat den laadbusjes van Lime moet maakt. Ie nieuwste mannequin have tevens een krachtigere motor dan den vorige generaties, automatische transmissie ingesloten twee snelheden, ene telefoonhouder daarbovenop eentje vernieuwd stuurdisplay dat past gewichtigheid dat van de scooters van Lime. Het bedrijf zegt dat ie modulaire ontwerp de inpasbaarheid van Gen4-e-bikes totdat vijf schooljaar zou moet vertonen.

  Lime vertellen vorig klas dat het $ 50 miljoen zullen investeren te den Gen4-e-bike. Ie juist de bedoeling voort afgelopen zomer via beginnen ingesloten de overgang akelig ie nieuwste model. Overgeschreven van ene paar kleinschalige pilots hierbinnen ie herfst, moest ie die plannen echter stopzetten vanwege problemen ingesloten den toeleveringsketen.

  Ie concern zijn van plan ingevolge e-bikes onder upgraden in de steden die ie nou bedient den Gen4 plus dit schooljaar uitbreiden naar meer steden. Voorlopig zijn er 250 Gen4 e-bikes vacant in Washington DC. Lime vertelde TechCrunch dat ie van plattegrond existentie onderbrak anti april zijn volledige zeevloot van 2500 e-bikes in den stad onder vervangen vanwege den Gen4. Den nieuwe e-bike zal deze lente meer steden be den hele aardkorst moet aankomen, waaronder Atlanta en Charleston.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]