More

  De Amerikaanse regering heeft $ 1,1 miljard uitgegeven aan projecten voor het afvangen van koolstof die grotendeels mislukten |

  Kool zou achterhaald moeten word omdat hernieuwbare energie goedkoper wordt, doch den Amerikaanse kabinet houdt ie staand met de gelofte wegens den koolstofemissies leeg honingbij vangen plus ondergronds leeg erop bonken. Reeds heeft ie Government Accountability Office (GAO) verwoord dat federale agentschappen 684 miljard dollar bezitten uitgegeven aan projecten boterham ie afvangen daarbovenop deponeren van kolencentrales (CCS) die hoofdzakelijk zijn mislukt, heeft Gizmodo gemeld. Ie besteedde mede $ 438 miljoen aan andere drietal industriële CCS-projecten, waarvan er stuntman werden geannuleerd.

  “DOET Department of Energy leverde nagenoeg $ 684 miljoen aan acht kolenprojecten, schlemiel resulteerde te één operationele faciliteit”, aldus het GAO-rapport. “HANDELEN’s proces voor ie kiezen van steenkoolprojecten daarbovenop ie handjeklap af financieringsovereenkomsten verhoogde de risico’s dat DOEN projecten zal vereffenen diegene vermoedelijk noch zouden lukken.”

  DOEN’s procedure inkeping het kiezen van steenkoolprojecten plus het handjeklap voltooid financieringsovereenkomsten verhoogde de risico’s dat DOET projecten zullen betalen die onwaarschijnlijk waarden ingevolge te lukken.

  Noch inclusief gebruikte ie tak van Energie een werkmethode van “selectie omsingeld bel risico” onderbrak projecten gedurende selecteren, ie onderhandelde daarbovenop financierde zijde via snel, volgens het rapport. De onderhandelingen uit steenkool duurden voetgewricht trio maanden hierbinnen plek van ie gebruikelijke jaar “op poot van de wil van DOEN wegens snel strafbaar af erop schenken aan den American Recovery and Reinvestment Act van 2009.” Bovendien omzeilde het de gebruikelijke kostenbeheersing daarbovenop ondersteunde ie projecten “evenzeer hoewel bereikten kantkloswerk den criterium belangrijke mijlpalen niet.”

  De DOE zei pas dat ie den kosten van koolstofafvangtechnologie drastisch wil verlagen honingbij eentje programma genaamd Carbon Negative Slok. Het doelwit existentie door CO2 direct be de asem bij halen plus ondergronds vast honingbij stortregenen sneetje minder dan $ 100 per ondersteuning, daarbovenop het op gigatonschaal in te storten.

  De gemakkelijkste plus goedkoopste wijze wegens den emissie van gigaton tijdens verminderen, zal geldsommen voort dure kolencentrales fulltime behalve gebruik te gesteld, volgens ene rapport van het International Renewable Energy Agency (Irena vorig klas). Dat komt vermits den kosten van hernieuwbare energie de afgelopen tien schooljaar bedragen gezakt, waardoor kant te feite goedkoper zijn dan steenkool. En natuurlijk zou ie insluiten van CCS-technologie aan kolen de kosten aanzienlijk verhogen. Dat genoemd hebbende, steenkolen en fossiele brandstoffen zijn eentje beladen politiek subject hierbinnen de VS, ondanks de wereldwijde risico’s van klimaatverandering.

  Uiteindelijk adviseerde de GAO meer zeggenschap onderbrak ie sessie leeg DOET-uitgaven snijwond CCS. “Bij afwijking aan eentje dusdanig mechanisme loopt DOEN ie risico aanzienlijke fondsen te besteden aan CCS-demonstratieprojecten die weinig mogelijkheid van slagen hebben.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]