More

  Canon moet ‘knock-off’ inktcartridges verzenden vanwege chiptekort |

  Printerfabrikanten bezigen hoewel lang chips om den verkoper van inktcartridges van derden ter dwarsbomen daarbovenop u naar hoen inherent producten te drijven, doch reeds voelen zijde den gifangel van diegene beperkingen. Den Register plus USA Today nota Canon bezitting tonercartridges moet versturen tenzij kopieerbeveiligingschip doorheen aanhoudende tekorten. Dat have er doodmoe zijn spelletje toe geleid dat sommige multifunctioneel ImageRunner-printers officiĆ«le cartridges ten onrechte als namaakproducten branden – Canon bezitting zelfs printereigenaren verteld hoe zijde de waarschuwingen kunnen omzeilen daarbovenop kunnen omgaan met detectie van een kapot tonerniveau.

  Wij bezitten Canon gevraagd deze onder doen. sneetje commentaar. Sommige gebruikers zeiden dat kantkloswerk soortgelijke problemen hebben ondervonden inbegrepen HP-printers, nochtans dat concern wil de problemen niet ongezouten knevelen of ontkennen hierbinnen eentje getuigenis aan The Omlijsting. Binnenshuis mogelijkheid daarover zei HP dat het ene “universeel verscheiden” toeleveringsnetwerk gebruikte wegens “flexibel daarbovenop aanpasbaar” via blijven onder midden van chiptekorten.

  Ie printerprobleem illustreert eentje van den veel voorkomende klachten overheen digitaal rechtenbeheer (DRM). ) daarbovenop andere kopieerbeveiligingssystemen: zij veroorzaken problemen op het moment dat kip ontwerpers geen volledige ondersteuning kunnen bieden. Interpellatie ie niettemin aan mensen diegene bijvoorbeeld rietje kochten diegene verbonden was aan Microsoft’s PlaysForSure. Ie bestaan twijfelachtig dat Canon, HP of anderen hoen DRM-chips straks zullen vergunnen vallen, echter dit incident zullen hen winkelzaak noch echt assisteren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]