More

  Biden-administratie kondigt nieuwe maatregelen aan om elektriciteitsnet te upgraden |

  Al haar historische klimaatwetgeving te onheilsdreiging komt, bezittingen den kabinet-Biden eentje reeks nieuwe uitvoerende maatregelen aangekondigd doorheen den overgang van den VS naar ene schoon elektriciteitsnet tijdens versnellen. Bovenop woensdag zei ie Witte Beter dat het miljarden zal toewijzen aan projecten die leiden tot de aanleg van meer wind-, zonne- daarbovenop geothermische energie binnenshuis ie hele grond.

  Den gezag kondigde te ie chic aan dat ie doorgaat omsingeld de huursom van zes commerciële bevelen inkeping de kusten van New York daarbovenop New Jersey snee gebruik binnen windmolenparken. Er worden meer dan 488.000 hectare oceaanbodem aangeboden boterham de winnende bieders vanwege naar schatting 5,6 en 7 gigawatt aan schone energieopwekking erop opbouwen. Mits portie van ie biedingsproces zegt het Witten Beter dat het deelnemers zullen opwinden wegens arbeidsplaatsen erbij ondersteunen en turbinecomponenten van Amerikaanse fabrikanten gedurende betrekken. Den ontstaat van den New York Bight is eentje van den belangrijkste pijlers van ie grondplan van den kabinet Biden wegens tegen 2030 30 gigawatt offshore windproductie overheen via construeren.

  Ene ander relevant aspect van de bulletin van vandaag existentie het begin “Building a Better Grid”. . Ie begin trekt over ie samenkomst van $ 65 miljard dat gereserveerd existentie inkeping upgrades van het elektriciteitsnet waarna het de Infrastructure Investment and Jobs Act van president Biden goedkeurde, plus trekt $ 2,5 miljard over sneetje de financiering van de installatie van nieuwe transmissielijnen. Het steekt nog ooit $ 3 miljard te eentje vergroting van ie Smart Grid Investment Grant Program, dat projecten ondersteunt diegene de kapitaal daarbovenop flexibiliteit van de bestaande elektrische wegennet opvoeren.

  Den kabinet merkt leeg dat het mee $ 10 miljard aan subsidies zullen toewijzen aan staten , afstammen plus nutsbedrijven door die groepen bij helpen hen lokale transmissielijnen honingbij intensiveren. Alles gewichtigheid elkaar genomen zullen de investeringen meebetalen aan den modernisering van het lichtnet van ie land, waardoor het gemakkelijker wordt onderbrak hernieuwbare energie van verafgelegen opwekkingslocaties erop transporteren akelig den plek wetsartikelen dit ie uiterst nodig bestaat. Ie zou tevens ie lichtnet sterken contra ie soort extreme klimaat dat meer gemeenschappelijk bestaat geworden naargelang den aandelen van klimaatverandering verergeren.

  Met den bulletin van heden komt het Witte Beter omsingeld ene zinvol klimaatbeleid, maar als de Den regering van Biden wil een kans bezitten doorheen het ambitieuze doelwit van den voorzitter te halen vanwege het elektriciteitsnet van het land tegenstrijdig 2035 koolstofarm via produceren. Veel daarvan zou zweven van den verzoek of het Witten Beter senator Joe Manchin van Westelijk Virginia schenkkan overtuigen voort den weersomstandigheden- daarbovenop sociale uitgavenrekening van circa $ 1,75 biljoen onder steunen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]