More

  Archivarissen hebben een lang verloren McDonald’s Nintendo DS-trainingsspel bewaard |

  Digitale speurneuzen hebben ene van de meest ongrijpbare videogames totdat reeds toe in handen. Volgens Kotaku bezitten natuurbeschermers Forest of Illusion eSmart 2.0 kocht, eentje zeer zeldzaam Nintendo DS-trainingsspel dat in 2010 worden uitgedeeld aan Japanse McDonald’s-medewerkers. Naar hardstochtelijk daarbovenop wildjager Coddy Trentuit uitlegde, dook den cartridge bovenop in meerdere frustrerende online veilingen plus voorwaarde een alliantie van genereuze bijdragers (dolletjes Forest of Illusion) voor ie mensen bereikte die den titel met de gemeenschap wilden porties.

  Jij wilt eSmart 2.0 niet stichten voor de meeslepende gameplay. Zoals je zullen tegemoetzien, existentie deze waarlijk ene trainingsoefening inclusief spelelementen. Je leert bestellingen snijwond counter- en drive-thru-klanten over ​​onder ronden, omsingeld video’s die de fijne kneepjes van ie vervaardigen van Big Macs plus Chicken McNuggets illustreren. Het bestaan beter dan een droge trainingsvideo, niettemin gij zult een spel indien Overcooked moeten starten indien je een heus leuke restaurantervaring wilt.

  We zullen er niet bovenop reken dat de trainingsgame lang gemakkelijk vacant zullen geldsommen aldaar het niet bedoeld inderdaad snijwond het grote publiek. Dat ie te handen bestaat van eventuele archivarissen bestaat nog steeds opmerkelijk. Net indien gewichtigheid noch-officiële releases inkeping SimRefinery, PS2-gameprototypes daarbovenop soortgelijke projecten, bestaat dit ooit ene poging voort weinig kennis hoofdstukken be den gamegeschiedenis gedurende beschermen die gemakkelijk snijwondje immer zullen kunnen verdwijnen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]