More

  Apple brengt iOS 15.2.1 uit om een ​​ernstige HomeKit DDoS-kwetsbaarheid te patchen |

  Apple bezitting iOS 15.2.1 uitgebracht, de nieuwste programmatuur-update snee recente iPhone- daarbovenop iPad-apparaten. Den patch lost ene hartelijkheid op die existentie gevonden te het HomeKit-protocol van ie bedrijf voor ie verbinden van ongelijksoortige smarthome-toestellen. Onderbrak den bug konden kwaadwillenden ene iPhone of iPad dwingen voort dikwijls te crashen daarbovenop vast erop lopen vanwege de naam van eentje HomeKit-verenigbaar toestel gedurende verwisselen te meer dan 500.000 tekens. Vermits iOS eentje back-up evolueren van HomeKit-apparaatnamen binnen iCloud, konden iOS-gebruikers vast komen honingbij zitten te eentje eindeloze lus van crashes.

  Beveiligingsonderzoeker Trevor Spiniolas ontdekte de gevoeligheid daarbovenop maakte dit leeg 1 januari openbaar. Volgens Spiniolas bezitting hij Apple hierbinnen augustus be den bug geïnformeerd. Ie concern inderdaad naar verluidt van plattegrond om de tederheid vóór eind 2022 aan bij pakken, doch stelde zometeen ene oplossing be totdat sart 2022. “Ik geloof dat dit bug ongepast worden behandeld, daar het ene ernstig risico ontstaat voor gebruikers en er vele maanden geldsommen verstreken naast een uitgebreide oplossing, ” vertellen Spiniolas destijds.

  Spiniolas ontdekte dat het beveiligingslek nu hierbinnen iOS 14.7 dominant wasgoed te het mobiele besturingssysteem van Apple, maar zei dat hij gelooft dat het hierbinnen alle versies van iOS 14 zijn. Inbegrepen andere woorden, als gij ie installeren van iOS 15 hebt uitgesteld, bestaat dit ie oogwenk onderbrak je Apple-toestellen bij ter werking.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]