More

  Uber ondersteunt niet langer ride hailing via de Apple Watch |

  Wist gij dat gij een Uber kunt begroeten met jij Apple Watch? Nee? Momenteel, ie kneden sowieso noch zoveel over, omdat den Uber Watch-app bestaan volgens Apple Insider adequaat stopgezet. Mits u ie probeert erbij toepassen, verschijnt er eentje boodschap waarin u worden gevraagd doorheen binnenshuis mogelijkheid daarvan van mobiele app te wisselen. Er staat verder “we bemoedigen den Apple Watch-app noch langere sic. Begenadiging sneetje het ongemak”, ingesloten een huilende emoji voort ie beoordelingscijfer naar huis via brengen.

  De app moet nog overheen den Watch App Store geworden gehaald, echter je krijgt inclusief de foutmelding indien je hem probeert erbij gebruiken. Als het werkte, kon je eentje ritje aanroepen, den exterieur van je vraag bespeuren en den locatie van ie vehicle permissie zie. Meer geavanceerde functies naar tariefsplitsing waren gereserveerd inkeping den smartphone-app.

  Ie grammaticaal uitgedaagde aankondiging suggereert dat de app eventueel inbegrepen enige haast existentie getrokken, ofschoon noch Uber niet Apple commentaar bezitten gegeven. Binnen den App Store-opsomming (hierboven) worden den app aangeprezen als een methode waarop jij het huis kunt doods tenzij je smartphone en niettemin ene ritje kunt produceren, op voorwaarde dat jij een mobiel horloge hebt. Ingevolge trouwhartig onder geldsommen, have Uber te 2019 voorts zijn WearOS-app teruggetrokken, waarschijnlijk vanwege eentje handicap aan conventie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]