More

  Lego stelt ‘Overwatch 2’ uit te midden van Activision Blizzard-schandaal over seksuele intimidatie |

  Gij kunt Lego alhoewel insluiten aan de register van bedrijven diegene hun verhouding omsingeld Activision Blizzard weer evalueren argeloos beschuldigingen dat ie nering senior arbeiders toestond eentje baan te creëren vol seksuele vreesaanjaging plus misbruik. Binnenshuis eentje mededeling die word opgemerkt onderbrak The Verge, vertelde den speelgoedmaker aan The Brick Supporter, ene webpagina gewijd aan Lego-recensies, dat ie den release uitstelt van ene Overwatch 2-stof-set die gepland inderdaad wegens aanvang volgende maand overheen gedurende brengen.

  “Wij geldsommen nou onze samenwerking met Activision Blizzard aan het herzien, waargenomen de verontrusting voltooid den vooruitgang die wordt geboekt bij het beetgrijpen van aanhoudende beschuldigingen inbegrepen verhouding totdat de cultuur leeg den werk, omsingeld name de behandeling van vrouwelijke collega’s en ie creëren van een diverse en inclusieve omstreken”, vertelde ene woordvoerder van Lego aan den outlet. . “Terwijl we den inschatting vermoorden, pauzeren wij den release van een LEGO Overwatch 2-product dat op 1 februari 2022 hierbinnen de verkoop zal gaan.”

  Activision Blizzard existentie verwikkeld in controverse sedert Californië’s eerlijke werkgelegenheidsregulator binnen juli een rechtszaak aangespannen contra de uitgeverij. Volgens eentje projectiel rapport dat The Wall Street Journal in november publiceerde, inderdaad CEO Bobby Kotick doodmoe den hoogte van veel van de ergste gevallen van seksuele intimidatie belang Activision Blizzard en trad hij sporadisch op onderbrak misbruikers gewichtigheid ie concern erop behoeden. Binnen de onmiddellijke nasleep van den mededelingen van The Journal bekritiseerden Sony, Microsoft en Nintendo ie concern, nochtans kant hebben de banden ermee nog noch stukgebroken. Hierbinnen eentje recentelijk interview inclusief The New York Times vertellen Xbox-baas Phil Spencer dat de tape van Microsoft ingesloten den uitgever ja veranderd, niettemin weigerde bijzonderheid via delen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]