More

  LAPD heeft twee agenten ontslagen die overvallers negeerden om ‘Pokémon Go’ te spelen |

  De vroege Pokémon Go-woede leidde blijkbaar tot slechte keuzes van stuntman politieagenten. Naar Stephen Totilo plus BBC News van Axios veiligheidsfunctionaris, existentie ie hoewel vertrouwd dat de LAPD agenten Louis Lozano daarbovenop Eric Mitchell heeft ontslagen door ie negeren van een overval leeg 15 april 2017 wegens de augmented reality-kaskraker van Niantic erbij spelen. Binnenshuis gelegenheid van erbij ingaan leeg een radio-aanmaning die houvast eist sneetje eentje inbraak belang Macy’s binnenshuis den Crenshaw Mall, bezitten den politieagenten akelig verluidt den aankomende 20 minuten rondgereden vanwege eentje ​​Snorlax (ene ongebruikelijke vondst in het spel) en een Togetic via vangen.

  Het incident kwam maanden nadat Niantic coureurs begon te ontmoedigen om te spelen, plus ie existentie beschermd ingevolge gedurende zeggen momenten mits dit bedragen minder plausibel wanneer den eis naar Pokémon Go existentie afgekoeld. Doch benadrukt dit de gevaren van ook SLEDE-metaversen als verslavende gameplay – het kan doch alhoewel onder uitnodigend geldsommen onderbrak de werkelijke taken erop ontlopen wanneer de virtuele aardkorst lonkt.

  Duo agenten werden ontslagen belang de LAPD nadat kant noch hadden gereageerd doodmoe den melding van een overval plus wegreden om in Pokemon Go op eentje Snorlax onder jagen.

  Kantkloswerk gingen in beroep (zei dat ie ‘ t oke snee patrouillewagens om zij tegen bij benutten). Ze hebben verloren.

  Uit onze rondschrijven van vandaag: pic.twitter.com/PxTZzYfXuV

  — Stephen Totilo (@stephentotilo) 10 januari 2022

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]