More

  Instagram onderzoekt een aanpasbaar profielraster |

  Ie raster van je Instagram-profiel bestaan misschien straks meer dan dolletjes eentje momentopname van jij meest recente berichten. Leaker Alessandro Paluzzi bezit ontdekt dat Instagram een ​​”edit grid”-functie eigendom ontwikkeld waarmee je de berichten te jij profiel weer kunt rangordenen. Deze schenkkan muzikanten of winkels helpen diegene collages inclusief meerdere posts gebruiken onderbrak hun nieuwste arbeid aan erop sluiten, nochtans ie vermag mee handig bedragen als jij een beslissend bekendmaking wilt verduidelijken of gij favorieten prioriteit wilt doneren.

  Wij hebben Instagram door commentaar gevraagd . Ie bestaat noch verhelderend of het sociale netwerken van grondplan is de functie erbij uittesten of wijdverbreid bij uitzwermen.

  Het zou doch niet verfrissend geldsommen mits ie aanpasbare profielraster ene steunpilaar zullen word. Instagram bezitting steeds meer tijd besteed aan ie afzoeken naar bedrijven en winkels, en den voorwaarde door ie net erbij herschikken vermag bedrijven aantrekken diegene hoen publieke imago moeten verfijnen. Deze vermag voorts assisteren indien jij ene artiest of fotoliefhebber bent diegene je uitgelezene foto’s wil inwilligen zie, buiten hoe oud zij zijn.

  #Instagram werkt aan de plek om het profielraster gedurende bewerkt, opdat gij berichten te elke gewenste rangorde kunt herschikken

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]