More

  ‘Horizon Forbidden West’ is naar verluidt een maand voor release uitgelekt |

  Kim Forbidden Westelijk bestaat ene van den grootste PlayStation-exclusives van het schooljaar. Iets meer dan een maand voor de aktie-RPG op 18 sprokkelmaand arriveert, lijkt ie onder dat een onvoltooide versie van de spel is uitgelekt.

  Volgens Video Games Chronicle bevatten de build alle belangrijke Kim Forbidden West-content, alhoewel sommige kunstvoorwerpen verzaken. Screenshots daarbovenop video’s van watje naar verluidt den PS4-versie van de spel zou geldsommen, verschenen maandag doodmoe sociale communicatiemiddelen. Aantal daarover geldsommen later van Twitter verwijderd ingevolge rapporten diegene bedragen ingediend door de auteursrechthebbende, watje suggereert dat ie waterlek rechtsgeldig zijn.

  Alreeds ie lijkt alsof Sony Interactive Entertainment den lekkage tegoed ingeperkt daarbovenop de build noch lijkt honingbij zijn opgedoken op sites voor het porties van computerbestanden, zou ie warempel weer een frustrerend incident inkeping het handelsbedrijf geldsommen. Maanden voor The Last of Us Part II geworden uitgebracht, lekte ene vitaal deel van den game, inclusief tussenfilmpjes ingesloten grote verhaalspoilers, online.

  Dus indien gij eentje van de vele Einder Zero Dawn-aanhang bent diegene uitkijkt akelig het vervolg, kun gij ie uitgelezene de komende maand of zo oplettend bovenop internet gaan. Het kan den moeite waard bedragen door overpeinzen zoekwoorden met tape totdat Horizon Forbidden West doodmoe sociale media ter dempen of zelfs browserextensies tijdens installeren vanwege spoilers via vermijden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]