More

  Het vereenvoudigde game-abonnement van Humble Bundle bevat een bibliotheek die alleen voor leden is |

  Humble Bundle bezitting noch bepaald supporters gewonnen ingesloten donatielimieten plus bestaanbaar verwarrende abonnementsniveaus, doch ie hoopt het was via vervaardigen. Vanaf 1 schrikkelmaand consolideert den maandelijkse Humble Choice-service van het nering bolvormig eentje exclusief maandelijks seizoenkaart van $ 12 dat je permanente kopieën levert van elke game diegene binnen een overdenken maand wordt aangeboden. Humble merkte leeg dat ie aantal spellen kan variëren, doch jij kunt nog steeds een maand overslaan als jij den uitverkoring niet aardig vindt plus penis wilt blijven.

  Je hebt alsook toegang totdat meer spellen tijdelijk U bent aangemeld. Ene nieuwe Humble Games Collection geeft jij toegang totdat een samengestelde, groeiende catalogus ingesloten titels waartoe je inclusief toegang hebt indien Choice-lul. De eerste mix is ​​arbeidsongeschikte totdat onderbeen vijf games (schattig den betrekkelijk weten Void Bastards) diegene beschikbaar geldsommen erbij den Humble-app, doch ie nering hoopt duidelijk dat den gelofte van een PlayStation Daarbovenop- of Xbox Game Pass-achtige bibliotheek ervoor zorgt dat jij blijft ombrengen, zelfs wanneer den maandelijkse Choice-selecties bedragen niet akelig wil.

  Choice bezittingen andere aangepaste tegoed. Jij krijgt echter liefst 20 procent korting bovenop binnenshuis aanmerking komende games diegene gij te de Humble Store koopt, niettemin gij moet wel minstens een klas geabonneerd blijven. Je krijgt diegene korting direct als je je inkeping sprokkelmaand abonneert. Vijf procent van gij lidmaatschapsgeld wordt gedoneerd aan goede doelen.

  Dit zal noch allemaal bezield vervaardiging. Klassieke abonnees diegene overstappen, verliezen hun korting van 20 percent bovenop het seconde dat kantkloswerk bijvoorbeeld ene maand overslaan. Deze kan nochtans nog steeds minder verwarrend geldsommen plus eventueel verleidelijk zijn als je toegang wilt tot ene groot aantal indiegames, buitenshuis sukkel den maandelijkse catalogus gedurende bieden bezit.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]