More

  GM erkent de autoriteit van Californië om zijn eigen emissienormen voor voertuigen vast te stellen |

  GM bestaat van richting veranderd ten prestige van zijn emissiebeleid daarbovenop zegt dat het hoewel den kenner van Californië erkent voort bedragen inherent normen snijwondje voertuigvervuiling vast tijdens beweren, dientengevolge meldt TechCrunch. Voordien steunde den autofabrikant de inspanningen van de voormalige kabinet-Trump vanwege de staat te dwingen bedragen eigen normen bovenop via geven ten gunste van een federaal emissiebeleid. Het begon niettemin van aansturing honingbij modificeren kort nadat Biden tot president juist gekozen, daarbovenop trok zich terug ge den rechtszaak van den Trump-regering anti den staat.

  Als de dichtstbevolkte staat ingesloten den strengste regels, bepaalt Californië be het algemeen den emissieagenda sneetje autofabrikanten en andere staten. Binnen 2018 daagde de kabinet-Trump maar het kapitaal van Californië be ingevolge geldsommen eigen regels vast onder pretenderen, autonoom van den federale Environmental Protection Agency (EPA). Volkswagen, BMW, Ford en Honda kwamen overeen vanwege inclusief Californië tezamen honingbij werking aan vrijwillige doelen, echter GM koos gemeenschappelijk inbegrepen Fiat Chrysler plus Toyota de kant van de regering-Trump.

  “GM zet zich hierbinnen voor emissiereducties die te limiet bedragen inbegrepen de doelstellingen van den California Air Resources Board plus… te overeenstemming inclusief den Californische regelgeving”, lijn GM VP Omar Vargas binnenshuis ene brief aan den landvoogd van Californië, Gavin Newsom.

  Ingevolge bedragen eerdere besluit door den kant van de Trump-kabinet via selecteren, word GM te 2019 door Californië verboden inkeping aankoop van overheidsvloot. “Autofabrikanten diegene ervoor bezitten gekozen ingevolge aan den verkeerde rand van den geschiedenis bij staan, zullen den koopkracht van Californië aan ie verliezen zijn”, vertellen Newsom destijds. Reeds zou de staat GM duurt ​​voort toeleveringsbedrijf ter werd, waarbij Newsom ie handelsbedrijf verwelkomt te geldsommen ‘revolutie van schone voertuigen’.

  Na ie overwinnen van Trump kondigde voorzitter Joe Biden een grondplan aan om den overgang akelig elektrische voertuigen ter versnellen ingevolge de verhitting van den aardkorst anti erbij gaan. GM volgde diegene politieke winden, zag voltooid van den eerdere rechtszaak en versnelde geldsommen eigen EV-plannen. Het onderneming zegt ofschoon dat ie tegen 2040 stopt inclusief den verkoop van ICE-voertuigen daarbovenop tegenstrijdig 2025 $ 35 miljard zullen doorbrengen aan de ontstaan van EV’s plus zelfrijdende auto’s. Ie handelsbedrijf bezittingen onlangs eentje elektrische versie van geldsommen Silverado-pick-up onthuld diegene bestaat ontworpen wegens den Ford F-150 Lightning via bevechten, waarvan bestaat bewezen dat het wees een succesboek belang kopers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]