More

  Een Nintendo Switch Online- en microSD-bundel is voor de helft korting op Amazon |

  Als jij nuttigheid hebt binnen den wintermaanden, heb je misschien meer tijd doorheen nieuwe games ter spelen ondertussen jij binnenshuis blijft. Inkeping Switch-bezitters diegene bovenop afstand ingesloten vrienden moeten optreden en toegang willen krijgen totdat klassieke games, bestaan eentje Nintendo Switch Online-lidmaatschap den prijs beschermd herbergier. Reeds bezitting Amazon een overeenkomst gesloten snijwond een karton diegene een schooljaar van het Switch Online-gezinsabonnement plus een 128 GB SanDisk microSD-speelkaart voor $ 35 omvatten. Overmits ook ie lidmaatschap mits den toegangsbewijs gebruikelijk $ 35 kosten, krijg je de toegevoegd warenhuis te karakter kosteloos.

  Verwerving Switch Online Family Plattegrond-bundel belang Amazon – $ 35

  Belang zijn opwachting juist deze ie belangrijkste verkoopargument van het lidmaatschap wasgoed online spelen, doch Nintendo have er te de vlucht der jaren meer baten aan toegevoegd. Het inhouden ofschoon online back-ups snee gameplay-data, toegang totdat den mobiele Switch Online-app waarmee jij voicechat inclusief vrienden terwijl gij gezamenlijk speelt, daarbovenop toegang tot ene bibliotheek omsingeld meer dan 70 NES- daarbovenop SNES-titels onderbrak op elk ogenblik tijdens optreden. Deze specifieke baal existentie ie lieve voor mensen met grote gezinnen plus voorstelbaar meer dan één Switch hierbinnen huis, vermits maximaal acht gebruikers kunnen profiteren van de tegoed van ie lidmaatschap.

  Ene van den marchanderen die we gewoonlijk eentje nieuwe Switch aanbevelen eigenaren verwerving bestaan ene microSD-toegangsbewijs, overmits ie gemakkelijk bestaan ingevolge de ingebouwd 64 GB aan opslagplaats van de console snel tijdens bijschenken omsingeld games. Ie gelicentieerde 128 GB SanDisk-mannequin dat te dit baal worden meegeleverd, existentie deugdelijk, omsingeld leessnelheden tot 100 MB/s en schrijfsnelheden totdat 90 MB/s. Zelfs indien u denkt dat u den toegevoegd ruimte noch nodig zult bezitten, zou u dat waarschijnlijk bron ageren, overmits u in de loop van den tijd meer titels verzamelt, computerbestanden plus schermafbeeldingen opslaat.

  Volg @Deals op Twitter snijwond de nieuwste technische deals daarbovenop boodschap advies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]