More

  De antitrustzaak van de FTC tegen Facebook wordt goedgekeurd om verder te gaan |

  Den Federal Trade Commission (FTC) vermag voortzetten ingesloten haar hekkensluiter antitrustproces tegen Meta, oordeelde een Amerikaanse districtsrechter dinsdag. De besluit is eentje belangrijke zegepraal voor den toezichthouder, diegene afgelopen juni bedragen eerste kwaal onderbrak rechter James Boasberg had bekijken weggooien.

  Vanaf The Washington Post zegt Boasberg alreeds dat ie bureau overigens schenkkan ingesloten bedragen beklacht dankzij het “robuuste plus gedetailleerde” bewijs dat ie presenteerde met geldsommen gewijzigde rechtszaak, die de FTC te augustus tegoed ingediend. “Hoewel ie agentuur misschien nog ene lange taak zou bezitten wegens zijn beschuldigingen gedurende bewijzen, bestaan de counter van overtuiging dat ie alhoewel den pleitbar bezit vrijgemaakt en vermag overgaan totdat ontdekking”, zei den rechter.

  Binnenshuis oktober, Meta pril den toonbank vanwege den rechtszaak voltooid erop wijzen, inclusief het argument dat den FTC er opnieuw niet binnenshuis wasgoed succesvol eentje “feitelijke basis onder exposeren sneetje de vermeende monopoliemacht”. De gewijzigde bezwaar van ie lessenaar is pakweg stuntman twaalf pagina’s langere dan de oorspronkelijke, nochtans brengt veel van dezelfde beweegredenen akelig voorn. De FTC beweert inbegrepen name dat Facebook de overnames van Instagram en WhatsApp binnen 2012 plus 2014 bezit tweedehands om geldsommen dominante plaats doodmoe de goederenhandel voor sociale communicatiemiddelen veilig erbij stellen.

  “Den beslissing van heden verkleint de reikwijdte van de zaak van den FTC om claims uit onze Ie erkent alsmede dat het schrijftafel voor een ‘grote taak’ staat om geldsommen zaak onder bewijzen ingesloten relatie totdat duo fusies die het jaren geleden eigendom geaccepteerd”, vertelde ene woordvoerder van Meta aan . “Wij zijn ervan overtuigd dat ie bewijs de fundamentele zwakte van de claims zullen onthullen. Onze investeringen hierbinnen Instagram plus WhatsApp hebben kantkloswerk getransformeerd tot watje zijkant alhoewel geldsommen. Ze geldsommen terdege geweest snee den concurrentie en terdege snee de mensen daarbovenop bedrijven die ervoor schiften om onze producten erbij benutten .”

  Update 17:43 ET: commentaar van Meta toegevoegd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]