More

  ‘Attack on Titan’-uitrusting komt naar ‘Call of Duty’ |

  Den Attack on Titan anime-rij loopt uit en Activision zijn vastbesloten doorheen honingbij profiteren van de hernieuwde animo. Ene herenkostuum die op 20 januari wordt gelanceerd, brengt 10 Attack on Titan-items akelig Call of Duty: Vanguard plus Warzone Pacific. Ie hoogtepunt bestaat een Survey Corps-outfit geïnspireerd vanwege Survey Corps-scheepsgezagvoerder Levi Ackerman, niettemin je hebt evenals toegang tot drie wapenblauwdrukken (ge ie Titan Piercer-blad), evenals eentje charme, sticker, embleem, finishing move daarbovenop highlight-goedje.< /p>

  Andere seizoensupdates die nog moeten komen, omvat ene verrassend opendag (Isabella Rosario Dulnuan Reyes), haar favoriete machinepistool daarbovenop uitbreidingen snijwond zowel gameplay als items in Vanguard’s Zombies-modus. Den relevante patches snijwond Attack on Titan-content verschijnen circa een slapjes van tevoren ingevolge middernacht Eastern time op 12 januari snijwond Vanguard daarbovenop 13 januari snee Warzone.

  Den toevoeging existentie eentje vreemde, bovenal indien jij gewend aan den anime – deze bestaat ene veel realistischere stijl. Gij hebt eveneens geen gigantische, naakte Titans voort tegen honingbij knokken. Evenwel traceren je het mogelijk niet erg mits gij eentje videogame-nagedachtenis wilt bezitten zonder de (al oude) Koei Tecmo-release.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]