More

  ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ komt op 17 februari naar Nintendo Switch |

  Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt bovenop 17 schrikkelmaand akelig de Nintendo Switch, maakte Ubisoft dinsdag vertrouwd. De bijeenbrenging werd snijwondje het aanvankelijk aangekondigd snee PlayStation 4 en Xbox One hierbinnen 2016 plus bundelt Assassin’s Creed 2, Brotherhood daarbovenop Revelations. Ie geldsommen den drietal games diegene eindje uitmaken van de Ezio Auditore-saga. Ie worden honingdrank aanleveren met stuntman korte films, Assassin’s Creed: Lineage plus Embers. Deze laatste dient als afsluiting van Ezio’s wet. Ubisoft verkoopt het hele pakje voor $ 40.

  iDeze inhoud is noch vacant om uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen gewichtigheid plus laad den bladzijde weer wegens dit bij zag.

  Volgens Ubisoft wordt gewichtigheid elke spel binnenshuis den collectie alle downloadbare content voor één speler boterham diegene titels geeft. Het bezitting zij mee verbeterd ingesloten hulp snijwond Switch-specifieke bevrijden naar HD Rumble. Chic indien gewichtigheid den PlayStation 4 plus Xbox One-release van The Ezio Collection, lijkt ie tijdens dat de Switch-versie niet den multiplayer-modus bevat diegene debuteerde ingesloten Brotherhood plus Ubisoft diegene straks werd opgepoetst binnenshuis Revelations.

  Vanuit technisch oogpunt staren den Switch-versies van AC2, Brotherhood daarbovenop Revelations er omstreeks hetzelfde af als hen originele Xbox 360- daarbovenop PlayStation 3-tegenhangers. Dat bestaat misschien onbevredigend als je uitkijkt akelig het novelle van Ezio ingesloten verbeterde graphics, doch jij kunt de games binnen ieder geval overal alsmede naartoe verdisconteren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]