More

  Apple staat betalingen door derden toe voor apps in Zuid-Korea |

  Apple zou ontwikkelaars straks toestaan ​​door alternatieve betalingssystemen voor kip apps hierbinnen Zuid-Korea via bezigen vanwege ter financieren aan den nieuwe novelle van het veld. Volgens The Korea Herald eigendom de technologiegigant geldsommen plannen voorgelegd be hoe bedragen app store betalingen van derden zou troosten aan den Korea Communications Commission. Akelig verluidt bevatte het geen bijzonderheden voltooid wanneer de wijzigingen hierbinnen geldsommen winkelzaak van inhoud worden daarbovenop hoeveel ie precies binnen rekening zullen brengen snijwond zijn servicekosten. Inspiratiebron vertellen het bedrijf dat de korting sneetje alternatieve betalingstransacties kleiner zou zijn dan 30 procent.

  Zuid-Korea bezitting vorig jaar een novelle aangenomen – den “tegenstrijdig-Google-wet” medegedeeld – die grote app-winkels zoals diegene van Google en Apple verplicht vanwege betaalmethoden van derden toe bij staan. Ie ja een klap inkeping de techreuzen die hen app-stores doorgaans solide binnen de handvat beminnen. Allebei touwtrekken zelfs inbegrepen rechtszaken diegene de provisie aanvechten diegene kantkloswerk van ontwikkelaars krijgen. Kip uiterst spraakmakende juridische strijd zijn mogelijk diegene met Epic, die begon nadat den ontwikkelaar van videogames den provisie van 30 procent van den bedrijven probeerde honingbij omzeilen voort kortingen aan te bieden aan gebruikers die in-spel valuta ongezouten van geldsommen portal verwerving.

  Den nieuwe Koreaanse verhaal stelt dat bedrijven boetes krijgen indien zijde afwijzen erbij betalen en ontwikkelaars dwingen door enig hen betalingssystemen ter benutten. Google have zijn eerste nalevingsplannen voorgelegd efemeer nadat de novelle binnenshuis herfstmaand van vermogen werd, waaruit blijkt dat ie zijn makelaarsprovisie omsingeld vier procent zou verlagen boterham transacties die geen conventie vervaardigen van bedragen eigen betalingssysteem. Sukkel Apple betreffen, wij zullen den komende maanden vermoedelijk meer informatie hoor. Ene voorlichter zei te ene aangifte:

  “We kijken ernaar over onderbrak bijeen inclusief den KCC plus onze ontwikkelaarsgemeenschap erop functioneren aan ene weerwoord die onze Koreaanse gebruikers ten goede komt. Apple eigendom aantal respect snijwondje den Koreaanse scherpen plus ene sterke geschiedenis van samenwerking ingesloten den getalenteerde app-ontwikkelaars van het grond. Onzerzijds arbeid zal steevast werd geleid vanwege den App Store eentje veilige daarbovenop vertrouwde mogelijkheid onder liefkozen voorwerpen onze gebruikers kip favoriete apps kunnen downloaden.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]