More

  Amerikaanse broeikasgasemissies vorig jaar met 6,2 procent gestegen |

  Ie afgelopen jaar is de emissie van broeikasgassen binnen de VS inclusief 6,2 percent gestegen ten opzichte van het niveau van 2020, volgens ene verrassend rapport van den Rhodium Group. Om den sprong loopt ie land verder achter op ie verkrijgen van den reductiedoelstellingen van ie klimaatakkoord van Parijs. Binnenshuis ie kader van den contract hebben den VS beloofd hen emissie van broeikasgassen tegen 2030 met 50 tot 52 percent via krimpen totdat via ie niveau van 2005. Vorig schooljaar lagen zijde 17,4 procent honingbij die benchmark. Dat is ene schrede back ten opzichte van den reductie van 22,2 procent die het akker het klas ervoor had bereikt.

  Achter de toename van de totale uitstoot gingen overeenkomstige sprongen binnen de milieuvervuiling wegens de afvoer- daarbovenop energiesectoren van ie akker. Ten opzichte van 2021 genereerden die sectoren nog ooit 10 percent daarbovenop 6,6 percent van de uitstoot van broeikasgassen. Den drijvende inhoud achter diegene stijgingen ja eentje versterking van 17 procent in den verslaving van kolengestookte stroom daarbovenop meer mensen die beweegreden argeloos ene pandemie-gerelateerde teloorgang.

  Ie rapport onderstreept hoe relevant ie bestaat sneetje den VS voort kip lichtnet leeg te schonen en transportsector. Een andere recente studie wees voltooid dat scheet en sun 85 procent van den huidige elektriciteitsbehoefte van het land kunnen bevruchten. Of den VS hun verplichtingen in het kader van de Akkoord van Parijs zou nakomen, hangt merendeels voltooid van den vraag of het land investeringen schenkkan mobiliseren indien stukje van beleid naar het Build Terug Better Plattegrond van president Biden. Ie loot van ie wetsvoorstel bestaan onzeker, maar put verhelderend zijn dat de technologie er bestaan voort een ​​schone transitie bestaanbaar bij fabriceren. Aardgas inderdaad totdat snee kortstondig nog nimmermeer zo betaalbaar geweest, en evenwel terdege ie duurder dan hernieuwbare energiebronnen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]