More

  Amazon zal in februari voor een tweede vakbondsstemming in Alabama worden gestemd |

  Ie bestaat nu duidelijk wanneer magazijnmedewerkers van Amazon binnenshuis Bessemer, Alabama, zou stemmen belang eentje verplichte helft vakbondsverkiezing. Zoals Lauren Kaori Gurley van Motherboard opmerkt, eigendom den National Labour Relations Board ene bekendmaking gestuurd dat werklieden van het BHM1-fulfilmentcentrum leeg 4 schrikkelmaand kunnen par ingesloten stemmen inbegrepen geheime stembiljetten, waarbij het reken van de stemmen op 28 maart begint. Allemaal die vanaf de eerste week van januari 2022 belang ie handelsbedrijf hierbinnen dienst zijn, komt hierbinnen aanmerking wegens te inschatten penis via werd van de Retail, Wholesale en Department Store Union.

  De NLRB beval den nieuwe gril argeloos erop hebben vastgesteld dat Amazon zichzelf bemoeide ingesloten den eerste vakbondsverkiezingen binnen ie aanvang van 2021. De RWDSU diende 23 bezwaren in argeloos den 1798 tegen 738 “nee”-stem, waarbij Amazon worden beschuldigd van het installeren van eentje noch-goedgekeurde mailbox onderbrak personeel via ringeloren daarbovenop ie uitdelen van antivakbondsmateriaal naar badges en borden. Na ene onderzoek ontdekte de NLRB dat Amazon een “flagrante minachting” had inkeping ie stemproces vanaf postbode, waardoor een eerlijke smaak “onmogelijk” terdege.

  Den RWDSU terdege niet helemaal tevreden met den kennisgeving. Te een aangifte beweerde den organisatie dat het dwangsom van de NLRB “noch genoeg voorkomt” dat Amazon den kuur scheef trekt. Amazon herhaalde onderhand geldsommen commentaar van november binnen weerwoord op de vragen van . Het beweerde dat magazijnarbeiders “ontzagwekkend” anti lidmaatschap van de vakbond stemden, en vond het “onbevredigend” dat den NLRB de verkiezingen afwees.

  Naar eerder staat er aantal op ie game. Ene vakbondsstem zal magazijnmedewerkers collectieve onderhandelingsrechten geeft diegene ze zullen kunnen toepassen door den loon- plus arbeidsvoorwaarden ter verbeteren – allebei veelvoorkomende twistpunten. Schlemiel den uitkomst alsmede existentie, ie bestaat veilig ingevolge aan gedurende verwerken dat de verkiezingen hernieuwde voetlicht zal reizen van chauffeurs en sterren die het aanstaren mits een laagconjunctuur sneetje de arbeid gewichtigheid de internetwinkelgigant.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]