More

  Alexa kan het gewicht op de verstelbare dumbbells van NordicTrack veranderen |

  Verstelbare dumbbells kunnen ongelooflijk handig geldsommen te een thuisgymnastiek, echter de urgentie onderbrak ie gewicht handmatig aan gedurende voetstappen kan hinderlijk geldsommen indien gij probeert je hartslag onder de training bovenop peil erop beminnen. iFit’s NordicTrack-badge bezittingen mogelijk eentje weerwoord: laat Alexa ie werk ageren. Ie merk tegoed iSelect Adjustable Dumbbells ge├»ntroduceerd die eentje Alexa-verenigbaar toestel van derden kunnen benutten onderbrak ie gewicht snel aan gedurende voetstappen van 5lbs tot 50lbs (binnenshuis fasen van 5lb) inclusief behulp van een gemotoriseerde selector. Je kunt exacte gewichten instellen, ie gewicht gewendraken aan relatieve hoeveelheden of voorinstellingen oproepen inkeping typische oefeningen zoals biceps curls daarbovenop deadlifts.

  ┬áDe dumbbells zijn noch verwonderend bedoeld door ja erop performen inclusief iFit’s fitnessabonnement van $ 39 per maand, niettemin dat doe je noch ie lidmaatschap noch nodig. Er zit zelfs eentje tablethouder op den gewichtslade, opdat jij gij eigen scherm en service kunt bezigen. Dit kan zinvol bedragen indien de plaats schaars existentie, of mits je liever noch van den televisietoestel overheen wilt.

  De NordicTrack-halters bedragen ofschoon verkrijgbaar tijdens Amazon inkeping $ 429. Dat existentie voortgang binnen metafoor omsingeld aantal conventionele verstelbare sets, maar mogelijk opsporen je ie noch erg indien den doorgang van aanpassingen belangrijker is dan den eerbewijs. Wij voegen eraan toe dat sommige verstelbare sets deze niveau van buigzaamheid noch bieden – de wendingen van 5 pond kunnen gij na verloop van oer helpen door zwaardere gewichten erbij krijgen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]