More

  Tesla ‘Full Self-Driving’ beta heeft een ‘Assertive’ modus met rollende stops |

  Profielen geldsommen terug in Tesla’s nieuwste “Full Self-Driving” beta 10.3 inclusief een “Assertive Consulent” diegene rollende stops plus andere grensmanoeuvres kan uitrichten, eigendom The Verge gemeld. Den update worden authentiek uitgebracht in oktober 2021 inclusief drie profielen (“Chill”, “Average” en “Assertive”), nochtans werd onderbeen dubbel dagen later ingetrokken voort problemen inclusief het afslaan van verkeerslichten naar linkervleugel, opeens afdrijven daarbovenop meer.

  Den laatste update die gisteren bestaan uitgebracht laat bekijken dat de Full Self-Driving (Beta) profielen back zijn. Als u “Assertief” kiest, staat binnenshuis den opmerkingen dat “uw Prototype X hierbinnen dit profiel ene kleinere volgafstand zou hebben, vaker van rijstrook zou wisselen, geen passerende rijstroken zullen uitgestorven en denkbaar rollende stops zullen exporteren.” Naar @Digitalhen opmerkt, vermag het structuur voorts rollende stops doen, zelfs in de modus “Gemiddeld”.

  Ik dacht dat “Road Rage Pleiter” noch doodmoe ie scherm paste pic.twitter.com/6pJNFvrJXA

  — David Zipper (@DavidZipper) 9 januari 2022

  Af het generaal betekent eentje rollende zekering dat ene voertuig noch volledig tot stuwing komt bij eentje stopbord (wat illegaal plus boosaardig zijn), echter ie zijn nog niet verhelderend of FSD dat zou ageren doen. Het existentie te tal staten ook wederrechtelijk vanwege doodmoe den linker- of inhaalstrook via blijven mits gij niemand inhaalt, daarbovenop het existentie natuurlijk nooit een inderdaad idee wegens ie voertuig sneetje gij via strak bij monitoren. Dat gezegd hebbende, den modus bestaat nog niet voldoende getest onderbrak precies honingbij fiatteren bewonderen hoe ie diegene afdingen doen.

  Binnen het weekend kondigde CEO Elon Musk aan dat Tesla den prijs van FSD zal verhogen van $ 10.000 akelig $ 12.000, ook hoewel bestaat ie nog te bèta. Zoals we al vroeger bezitten waargenomen, existentie de naam “Full Self-Driving” bedrieglijk (chic als Autopilot), aldaar FSD geen werkelijke niveau 4 zelfrijdende wagen biedt, nochtans gebruikelijk moderne rijhulp van niveau 2.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]