More

  Take-Two neemt mobiele gamegigant Zynga over voor $ 12,7 miljard |

  REKENTUIG-gaming Giant Take-Two tegoed aangekondigd dat het ene figuurlijk stap schaakstukverplaatsing te mobiel gamen inclusief de overname van Zynga snijwondje een totale eerbewijs van ongeveer $ 12,7 miljard. Take-Two bestaat al eigenaar van Rockstar Games, Codemasters plus 2K plus produceert games naar Grand Theft Automaat, Red Dead Redemption, Bioshock daarbovenop andere. Zynga produceert intussen kennis mobiele titels zoals CSR Racing, FarmVille daarbovenop Words with Friends.

  Take-Two vertellen dat de deal zullen resulteren binnen $ 6,1 miljard aan pro-forma nettoboekingen snijwondje 12 maanden, schlemiel bezegelen dat het een van den grootste gamingbedrijven te wereld zullen werd. “Dit strategische combinatie brengt onze best-binnenshuis-class console- en rekentuig-franchises gezamenlijk ingesloten ene gezichtsbepalend, gediversifieerd mobiel publicatieplatform ingesloten eentje rijke geschiedenis van innovation plus creativiteit”, aldus Take-Two-president daarbovenop CEO Strauss Zelnick. Den overeenkomst zal Take-Two ook helpen wegens argeloos dubbel jaar jaarlijkse ongeveer $ 100 miljoen onder korten.

  Zynga image zat den laatste tijd te ene overnamereeks, nadat zijde begin vorig klas de studio achter Torchlight 3 had overgenomen. Zynga vertrouwde weleens bovenop overnames vanwege de populairste games bij vind hierbinnen de notoir wispelturige handel voor mobiele games. Doch vertellen Take-Two dat de mobiele industrie $ 136 miljard binnen 2021 boekte en momenteel inclusief meer dan 8 percent groeit, dus ie geld bestaat er ingevolge honingbij krijgen. Mobiel zullen al wasgoed geldsommen snijwond de tweede van zijn nettoboekingen (onbelast tal producten en kerkdiensten diegene digitaal of lijfelijk geworden verkocht), aldus ie nering.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]