More

  Spotify werkt nog aan HiFi-streaming, maar wil niet zeggen wanneer het komt |

  Haastigheid ene jaar geleden kondigde Spotify plannen aan ingevolge hierbinnen 2021 in sommige markten een hoger niveau van bedragen streamingdienst be erop rollen ingesloten opzoeken van cd-kwaliteit. Spotify HiFi is maar nog steeds noch vacant en er bestaan geen indicatie wanneer ie echt zullen aankomen.

  “Wij bekende dat HiFi-kwaliteit audio doorslaggevend snee je existentie. Wij voelen idem, daarbovenop wij zijn verheugd voort in de toekomst een Spotify HiFi-ervaring honingbij aanleveren aan Premium-gebruikers. Echter we bezitten nog geen timingdetails door onder porties”, streep een Spotify-moderator leeg de Community-forums. “Natuurlijk zal we gij alhier updaten wanneer wij kunnen.”

  eigendom contact opgenomen inbegrepen Spotify boterham meer details.

  In 2017 testte Spotify audio van cd-kwaliteit doorheen enkele gebruikers binnen den VS toegang totdat rietje buitenshuis nadeel inkeping ene extra $ 7,50 vanaf maand. Sindsdien hebben andere prominente muziekstreamingservices lossless streaming omarmd, waarbij Apple Music zichzelf gewichtigheid Tidal daarbovenop Deezer eigendom aangesloten. Den Franse HD-streamingservice Qobuz arriveerde binnenshuis 2019 binnen de VS.

  Spotify have noch verwoord hoeveel HiFi zou kosten mits den service breder wordt uitgerold, niettemin concurrenten kunnen zijn hand dwingen ingevolge verliesloze muziekstreaming aan erbij bieden tegenstrijdig geen reserve kosten. Apple Music, Amazon Music daarbovenop Tidal bezitten ie afgelopen jaar allen audio van cd-kwaliteit binnen hoen standaardabonnementen opgenomen.

  Andere finesse ge Spotify HiFi, buiten de eerbewijs daarbovenop beschikking, blijven vaag. Het bedrijf have maar bevestigd dat de service zou arbeiden inbegrepen Spotify Connect-compatibele boxen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]