More

  Samsung lijkt zijn Galaxy Unpacked 2022-evenement te houden op 8 februari |

  Samsung onthult voorstelbaar geldsommen langverwachte (en gelekte) Galaxy S22 via eentje Unpacked-evenement op 8 schrikkelmaand, volgens de Zuid-Koreaanse Digital Daily. “We bezitten bevestigd dat ie evenement op 8 sprokkelmaand zou voorvallen daarbovenop we bespreken de timing van de uitnodigingen die staart januari moeten word opsturen”, vertelde ene stafmedewerker van Samsung Electronics aan den webpagina. Pre-orders zou akelig verluidt den volgende dag, bovenop 9 februari, live gaan, met verzending per 24 sprokkelmaand.

  Samsung zullen waarschijnlijk drie telefoons debuteren, den Galaxy S22, S22 Daarbovenop plus S22 Ultra-modellen. Volgens enkele van den vele geruchten die er geldsommen, zal alle drie den apparaten zeer heldere schermen bezitten. Odertussen zou de camera van den Galaxy S22 Ultra bieden sukkel Samsung ene “Fantastisch Clear Contactlens” noemt.

  Den primaire chip zal Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 1 kunnen geldsommen, naar verluidt gemaakt ingevolge Samsung. Apparaten behalve den VS kunnen word geeft inbegrepen Samsung’s Exynos 2200-chip die een GPU gebruikt diegene existentie gebaseerd leeg AMD’s RDNA 2-architectuur daarbovenop diegene raytracing zullen kunnen opbeuren. Er geldsommen alhoewel talloze afbeeldingen van ie apparaat opgedoken, waaronder ene kiek van den Galaxy S22 Ultra diegene existentie gepost voort Evan Blass (hierboven).

  Ie evenementenschema daarbovenop den releasedatum moet nog werd bevestigd, maar Samsung plant meestal geldsommen vlaggenschip smartphone-evenementen elk schooljaar kogelrond dezelfde oer. Ie zou waarschijnlijk geworden getoond leeg MWC 2022 binnen Barcelona, ​​contra die tijd zullen ie reeds binnen handen van kopers moet zijn, als ie waterlek keurig blijkt onder zijn. bezit aansluiting opgenomen inbegrepen Samsung snijwond bekrachtiging.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]