More

  Razer doet afstand van zijn bewering dat het Zephyr-masker ‘N95-grade’ filters gebruikt |

  Razer eigendom elke mededeling van geldsommen Zephyr verwijderd en have pas Zephyr Pro slimme gezichtsmaskers aangekondigd, enig “N95-grade” filters van bedragen website daarbovenop ander marketingmateriaal. “Den wearable zijn bovenop zich geen medicinaal redmiddel daarbovenop honingdrank noch gecertificeerd mits eentje N95-masker”, vertelde een woordvoerder van Razer aan . “Vanwege verwarring honingbij voorkomen, zijn we bezig met het verwijderen van alle verwijzingen akelig ‘N95 Grade Filter’ overheen ons marketingmateriaal.”

  We bezitten feedback en begeleiding gekregen van regelgevende instanties wegens onze testprotocollen snee de Razer Zephyr en Razer Zephyr Pro vast ter pretenderen. Bekijk de testresultaten plus leer meer overheen hoe wij den draagbare luchtreiniger* bezitten ontworpen: https://t.co/a64JBKiaOe pic.twitter.com/IunXhc4fkS

  — R Λ Z Ξ R (@Razer) Januari 8, 2022

  Doodmoe den website van het handelsbedrijf staat alhoewel: “Razer Zephyr bestaat geen gecertificeerd N95-masker, medisch redmiddel, ademhalingsapparaat, werkklaar masker of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en bestaan noch bedoeld snijwondje gebruik in medische of klinische omgevingen.” Razer beweert dat den filters van Zephyr 95 percent effectief bedragen te ie uitfilteren van deeltjes en 99 procent effectief contra bacteriën. Ie concern vertelde dat ie mede eigenaren van Zephyr leeg de hoogte zou gesteld van den bijstelling.

  De variatie komt na YouTuber Naomi. Wu grenslijn afgelopen weekeinde ene Twitter-thread be den wearable plus publicaties zoals REKENTUIG Mag vestigden de voetlicht leeg Razer’s labeling. Te november plaatste Wu eentje uitgebreide kritiek plus demontage van den Razer Zephyr waarin zij vertellen dat den marketing van het nering van het slimme masker “misleidend” juist. .” Wu herhaalde die beweringen nadat het nering zijn nieuwe “Professional”-variant van de Zephyr doodmoe CES 2022 had aangekondigd. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]