More

  Peacock’s ‘Bel-Air’ herdenkt het oorsprongsverhaal van The Fresh Prince in eerste trailer |

  Hoog-Air, Peacocks moderne herinterpretatie van The Fresh Prince of Hoog-Air, zou leeg 13 sprokkelmaand debuteren, zo maakte den streamer maandag beroemd daarbovenop deelde eentje first-look trailer. Bel-Air, aangekondigd te 2020, herziet den klassieke sitcom be den jaren 90 indien eentje dramaserie van eentje uur. Alle hoofdpersonen overheen het oorspronkelijk kolken achterspeler, louter oom Phil plus Carlton, al kantkloswerk eventueel noch zijn naar je je kantkloswerk herinnert. Dat bestaan ie duidelijkst belang Carlton, die timide overkomt te den trailer. Gelukkig lijkt Wills liefste kornuit Jazz trouw aan zijn inspiratie.

  Het project is geïnspireerd wegens een fanfilmschrijver plus regisseur Morgan Cooper uitgebracht in 2019. Ook Cooper’s creatie mits den Peacock-serie leunen op het oorspronkelijke grondgedachte van The Fresh Prince, waarbij Will’s reis van West Philadelphia akelig Hard-Air wordt gebruikt ingevolge ene ​​novelle te vertellen af helft kansen, wedstrijd daarbovenop jaar. Will Smith’s Westbrook Studios produceerde den rij, met Cooper indien regisseur, co-schrijfster en doend fabrikant. Hij vertelde Smith binnenshuis 2019 dat ie idee snee Hard-Air bij hem opkwam ondertussen hij af de Interstate 71 reed. Hij denken aan de originele parade waarna hij om ene onderdoorgang reed daarbovenop inspiratie opdeed. “Ik wist dat ik eentje novelle bij uitleggen had”, vertellen hij destijds.

  Peacock zullen de eerste trio afleveringen van Bel-Air bovenop Fantastisch Bowl Sunday aangeven, en de volgende afleveringen zal wekelijks volgen. De rij loopt nou duo seizoenen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]