More

  Met 3D-geprinte DualSense-bijlage kun je PS5 met één hand spelen |

  Sommige toneelspelers vonden het moeilijk doorheen den PlayStation 5 DualSense-controller te toepassen, deels voort den omvang daarbovenop het gewicht. Nu Sony geen officiële tegenhanger van Microsoft’s Xbox Adaptive Controller have uitgebracht, trachten sommige mensen het inkeping anderen gemakkelijker ter vervaardiging door PS5-games ter spelen.

  YouTuber Akaki Kuumeri ontwierp eentje adapter waarmee spelers de DualSense kunnen toepassen omsingeld één hand. Den 3D-geprinte bijlage klikt op den linker thumbstick. Wanneer ie leeg ene oppervlak (of iemands bovenbeen) wordt neerzetten, zal het fysiek bewegen van de hele controller den thumbstick bewegen. De L1- plus L2-schakelaars zijn gerepliceerd aan de rechterkant van de controller.

  Er bestaan ene tweede, optionele bijlage diegene evenzo ingangen biedt sneetje den D-pad. Dus, buiten den Share-lichtknop, zullen toneelspelers de hele controller inbegrepen één hand kunnen toepassen.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar onderbrak jij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen gewichtigheid plus laad de pagina weer door deze erop zien.

  Omdat den DualSense symmetrisch bestaan, zegt Kuumeri dat den hulpstukken kunnen geworden tegengesteld opdat kant aan de andere rand van de controller schreden. U hoeft eenzaam de componenten honingbij spiegelen voor u ze afdrukt.

  Kuumeri tegoed den adapter ingezonden voor een competitie snee het ontwerpen van controllers inbegrepen één hand. Je kunt de bestanden downloaden en bijlagen drukken snijwond persoonlijk conventie.

  De adapter kan tevens handig geldsommen inkeping gamers die normaal gesproken geen problemen hebben wegens de DualSense inbegrepen beide handen onder gebruiken. Te een video demonstreert Kuumeri den plek onderbrak It Takes Two, ene afstemming-leeg-only game, alleenzang te optreden door bijlagen bovenop twee controllers te toepassen. De bijlage kan toneelspelers ook ene wijze bieden wegens eentje ​​tussendoortje via opeten of van ene drankje erbij lust buitenshuis leeg de pauzeknop gedurende hoeven knellen.

  Kuumeri’s ontwerp zou den toegankelijkheidsproblemen van alle toneelspelers niet verminderen. Sommigen kunnen het mamma word vanwege de controller lijfelijk honingbij verplaatsen of ze hebben wellicht niet de behendigheid vanwege inbegrepen één hand toegang bij krijgen tot alle kwartet de schouderknoppen. Doch zou den bijlage veel meer mensen de kans kunnen geeft voort games als Ratchet & Clank: Rift Chic daarbovenop Returnal via spelen — vergankelijk zij toegang bezitten totdat eentje 3D-printer plus daadwerkelijk eentje PS5 kunnen beveiligen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]