More

  Chirurgen transplanteren met succes genetisch gemodificeerd varkenshart in menselijke patiënt |

  Hierbinnen ene wanhopige poging door het leven van ene 57-jarige man gedurende redden, hebben artsen van den University of Maryland School of Medicine een medische primeur bereikt. Volgens The Associated Press bezitten chirurgen afgelopen vrijdag inclusief welslagen een varkenshart getransplanteerd te ene patiënt indien eindje van ene experimentele proces.

  Hierdoor toonden kant aan dat een genetisch gemodificeerd beestachtig orgaan zou kunnen voortduren daarbovenop functioneren te de mens lichaam tenzij onmiddellijke verwerping. Trio dagen na den proces is David Bennett, de persoon diegene den operatie heeft ondergaan, binnenshuis leven daarbovenop “ontwikkelen het inderdaad”, aldus ie logement.

  Den Food and Drug Administration have de procedure bovenop medelevende drijfveren goedgekeurd. Bennett kwam niet in aanmerking snijwondje een traditionele harttransplantatie daarbovenop had geen andere opties meer. “Het was uitgevallen of deze transplantatie ageren. Ik wil leven. Ik weten dat het eentje hekwerk binnen het donker is, doch ie zijn mijn laatste keuze’, zei hij te ene getuigenis voor doktoren hem opereerden.

  Wetenschappers pogen alhoewel tientallen jaren mensen erbij redden ingesloten dierlijke organen. Eentje van de meest opvallende pogingen vond gelegenheid in 1984 toen artsen eentje bavianenhart enten te Stephanie Fae Beauclair, eentje zuigeling geprezen met hypoplastisch linkerhartsyndroom. Doorheen den aangeboren kwaal ja haar lichaam noch binnen staat voort ie bloed inderdaad erop toelaten rouleren. Kind Fae, naar zijkant huis vertrouwd ja, overleefde 21 dagen voordat haar organisatie ie getransplanteerde orgaan uiteindelijk afstootte.

  Wat dit laatste procedure volgens The New York Times verschillend evolueren, is dat artsen eentje bloedpomp gebruikten dat was genetisch gemodificeerd vanwege kwartet genen te lichten diegene codering inkeping ene molecuul dat ervoor zorgt dat het lijf ie weesorgaan afstoot. Zijkant bezitten voorts zes menselijke genen ingebracht om het immuunsysteem beter ter verdragen omsingeld ie vreemde weefsel. Of ie auditie eentje doorbraak betekent, hangt af van sukkel er daarna gebeurt. Bennetts anatomie schenkkan het varkenshart nog steeds afstoten. Voorlopig leeft hij echter nog, daarbovenop artsen bedragen begrijpelijkerwijs hardstochtelijk af wat deze inkeping patiënten kan inhouden.

  “Mits dit werkt, zullen er een eindeloze goederenvoorraad van dit organen geldsommen snijwondje patiënten diegene lijden,” Dr. Muhammad Mohiuddin, wetenschappelijk directeur van het xenotransplantatieprogramma van de University of Maryland Schoolgebouw of Medicine, vertelde The Associated Press. Dat zou ene dramatische afwisseling geldsommen ten opzichte van de aanzien-quo. Volgens den Health Resources and Kerkdiensten Administration staan ​​er meer dan 100.000 mensen op den binnenlandse wachtlijst snijwondje transplantatie daarbovenop uitvallen er elke dag 17 personen binnenshuis afwachting van ene orgaantransplantatie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]