More

  Apple’s AirTags zijn goedkoper dan normaal in de nieuwste eendaagse uitverkoop van Woot |

  AirTags zijn enkele van de meest betaalbare Apple-gadgets diegene jij kunt krijgen, watje plausibel de aanleiding zijn waarom figuurlijk kortingen ter moeilijk gedurende aankopen bedragen. Vorige week snorren wij een van den trackers valleien tot $ 24 daarbovenop een four-pack tot $ 96 bovenop Amazon, doch de nieuwste flash-uitverkoop van Woot evolueren de baal nog goedkoper. Dolletjes vandaag kun je ene viertal-pack AirTags krijgen snijwondje $ 94, dat bestaat vijf percent korting doodmoe de normale prijs. Woot’s bezitting de eerbewijs in ie verleden verlaagd totdat $ 88, maar dat dieptepunt deed zich sneetje tijdens ie winkelseizoen snijwond den feestdagen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat het snel weersomstandigheden back zal komen.

  Mededeling AirTags (4-pack) belang Woot – $ 94

  Net naar Tile-toestellen plus andere Bluetooth-trackers, bedragen AirTags ontworpen voort je erbij helpen je zaken belang erbij vrijen. Den zweem gedurende grootte van een muntstuk kan in uw stapel of rugzak worden geschoven, of schenkkan werd bevestigd aan ene pennenhouder die u aan uw sleutels kunt vastklikken, opdat u uw spullen kunt bijhouden inbegrepen de Zoek mijn-app leeg uw iOS-toestel. Indien je iets kwijt bent, kun gij den AirTag dwingen een hoog erop goedvinden klinken of, mits gij ene iPhone hebt diegene ultrabreedband ondersteunt, kan de functie Accuratesse zoeken jij onmiddellijk naar gij ontbrekende gesjacher leiden inclusief behulp van gebruiksaanwijzingen doodmoe ie scherm van gij lopen. Plus indien gij niet meer binnen de buurt van jij afdingen bent, kun je de hekkensluiter locatie van de AirTag bekijken binnen de Zoek mijn-app en zelfs den Verloren-modus wetten, diegene gij zal pingen wanneer den AirTag weer wordt gedetecteerd doorheen het televisiekanaal.

  Houd er rekening voorts dat je ene iPhone-gebruiker moeten bedragen vanwege ie meeste voltooid AirTags gedurende halen. Apple bezit laatst eentje app uitgebracht waarmee Android-gebruikers kunnen bekijken of een AirTag binnenshuis de buurt existentie, echter ie doel zijn detectie, privacy en ie teruggeven van den verloren AirTag aan den rechtmatige houder. We raden je evenzeer aan onderbrak het retourbeleid van Woot te zie voordat jij iets koopt, overmits het veel verschilt van dat van het moederbedrijf, Amazon.

  Volg @Deals bovenop Twitter snijwond de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]