More

  Britse waakhond gaat Meta grillen over kinderveiligheid in VR |

  Meta wordt kritischer bekeken overheen haar invalshoek van den veiligheid van kroost. Ie Britse Information Commissioner’s Office (ICO) vertelde The Guardian hierbinnen eentje getuigenis dat ie “verdere besprekingen” omsingeld Meta plant ge de naleving van de Quest 2 VR-headset inclusief een onlangs vastgestelde kindercode diegene prioriteit aanleveren aan den “uitgelezene belangen” van jonge gebruikers. De waakhond wil beschouwen of Meta’s headset- en VR-instituten voldoende doen doorheen den privacy en gegevens van kinderen gedurende afdekken.

  Barones Beeban Kidron, diegene den code ontwikkelde, was bekommerd dat Meta’s toneelpodium het snijwond broed via gemakkelijk maakte voort erbij ondertekenen leeg daarbovenop risico op misbruik, vreesaanjaging en expliciete capaciteit. Meta schenkkan ene Facebook-account opeisen (en dus dat een gebruiker tenminste 13 jaar oud existentie), niettemin dat betekent noch dat het den vereiste leeftijdscontroles van den code implementeert. Nageslacht kunnen binnen potentieel gevaarlijke VR-chatrooms exploderen door gangbaar “eentje vakje aan te vinken” om ter zeggen dat kant oud toereikend geldsommen, vertellen Kidron.

  Eentje Meta-woordvoerder vertelde The Guardian dat de internetgigant “toegewijd” terdege om de kroost bij eerbiedigen code, plus was “vertrouwen” dat de VR-hardware voldeed aan de vereisten van de code. Den handelsvertegenwoordiger benadrukte dat de servicevoorwaarden broedsel gedurende den 13 klas niet duurt ​​ingevolge de producten erop bezigen, nochtans ging noch binnen leeg den zorgen dat het bij gemakkelijk inderdaad boterham broedsel door dat regelgeving erop negeren. Het handelsbedrijf bezit al ene planning van $ 50 miljoen toegezegd om ervoor honingbij zorgen dat den metaverse ontwikkeling aan wet- daarbovenop beleid betalen.

  Het VK schenkkan ene breed scala aan straffen opleggen mits de ICO vindt dat Meta de code overtreedt. Nu ambtenaren misschien noch aantal meer doen dan eentje waarschuwing geeft, kunnen kantkloswerk Meta honingdrank eentje boete opleggen van maximaal £ 17,5 miljoen (circa $ 23,8 miljoen) of waterput 4 percent van zijn wereldwijde omzet – meer dan $ 10 miljard. Er zijn doodmoe bedragen minst enige druk bovenop Meta door den veiligheid van broed binnen VR bij certificeren, alhoewel is ie doch vanwege de financiën van het bedrijf onder beschutten.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]