More

  Apple zei een metaverse voor zijn mixed reality-headset te hebben uitgesloten |

  Verwachten niet dat Apple anderen zou monitoren binnen de metaverse. Volgens den hekkensluiter circulaire van Mark Gurman van Bloomberg eigendom Apple het idee van eentje metaverse (binnenshuis deze geval een fulltime virtuele aarde) voor zijn lang geruchte mixed reality-headset afgewezen. Het idee identiteit zijn “verboden”, beweerden de bronnen van Gurman. De brandpunt zullen liggen op korte communicatie, ie staren van content plus gamen.

  Geruchten overheen ie verleden bezitten gesuggereerd dat den headset deze klas zal kunnen debuteren, reeds de specificaties plus doelgroep niet veilig geldsommen. Vroege primeurs suggereerden dat ie een resolutie van 8K per oog zou kunnen bezitten, meer dan eentje twaalftal “tegendeel” trackingcamera’s en een focus snijwond ontwikkelaars ingesloten eentje eerbewijs van $ 3.000. De weten analist Ming-Chi Kuo bezitting gesuggereerd dat de headset ‘slechts’ 4K-schermen en zes tot acht camera’s zal gebruiken, schlemiel maar duidt doodmoe eentje betaalbaarder apparaat.

  Als den uitlating artikelen bestaan, zou Apple’s invalshoek van mixed reality zullen heel anders geldsommen dan die van bedragen rivaal Meta. Waar Meta zijn LIMOUSINE- en VR-strategie├źn eigendom verschoven akelig de metaverse, lijkt Apple vastbesloten deze gedurende schuwen. Of diegene strategie zal kunnen werken, zijn een andere zaak. Den gerapporteerde tactiek van Apple zou vruchten kunnen afwerpen indien metaversen het moeilijk bezitten, en zullen de plannen van Meta kunnen dwarsbomen onderbrak de algemene animo hierbinnen virtuele werelden ter beperken. Als metaverses wel lukken, kan Apple het mislopen en merken dat ie den VR-omgevingen van anderen ondersteunt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]