More

  Apple zal naar verluidt dit voorjaar een iPhone SE met 5G onthullen |

  Apple zou zijn alreeds gebruikelijke voorjaarsevenement kunnen benutten vanwege bedragen uiterst betaalbare smartphone via updaten. Mark Gurman van Bloomberg beweerde binnenshuis geldsommen hekkensluiter circulaire dat Apple akelig prognose dit voorjaar een derde generatie iPhone SE zullen voorstellen tijdens eentje virtuele indiening diegene “waarschijnlijk” te lentemaand of april zal voorvallen. In navolging van geruchten be ie verleden begreep Gurman dat den nieuwe SE nog steeds zullen houden aan ie ontwerp voltooid het iPhone 8-tijdperk, niettemin 5G daarbovenop ene nieuwe processor zou bijvoegen – voorstelbaar den A15 van den iPhone 13, mits Apple’s geschiedenis van het conventie van de high-end chip van vorig jaar bestaan enige indicatie.

  Er wasgoed geen melding gemaakt van andere wijzigingen. Het zullen noch verwonderlijk zijn als Apple den opslag zal verhogen tot 128 GB of de camerasensoren zullen updaten (opnieuw geleend van den iPhone 8), nochtans diegene zijn niet gegarandeerd waargenomen Apple’s goedkope focus inkeping den iPhone SE. Eentje grotere accumulator schenkkan nodig zijn wegens ter compenseren snijwondje ie normaliter hogere energieverbruik van 5G.

  Mits het gat klopt, zou den nieuwe iPhone SE teleurstellend zijn snijwondje diegenen die eentje nieuwerwets ontwerp inbegrepen haastigheid alle schermen moeten. Je zal nog steeds een relatief compact scherm, dikke randen plus eentje leeg knoppen gebaseerde vingerafdruklezer bezitten. Zoals wij keurig nu zeiden, bestaan den prijs alles boterham den SE. Den prijs van $ 399 van het huidige mannequin helpt Apple ene aantal klanten gedurende doordringen die verschillend geen iPhone zullen kunnen rechtvaardigen. Het concern wil eventueel niets doen dat zelfs maar ene nietig prijsverhoging zal kunnen veroorzaken, hoewel ja het echter ingevolge ie potentiƫle gehoor van den SE ter maximaliseren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]